Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit kell tudnunk New York-ról?...

Mit kell tudnunk New York-ról? 14/L

Figyelt kérdés
Van 2 barátnőm. Ők velem egyidősek, mert ikrek. És az egyik unokatesóm (a neve Alison és 23 éves) aki amerikai állampolgár (vagyis ott született) megkért, hogy menjek ki hozzájuk 1 hétre. Igent mondtam, és mondta hogy hozhatok valakit. Én a 2 barátnőmet választottam. Mit kell tudnunk New York-ról? A reptérre anyuék visznek, és New Yorkban a New Ark reptéren várnak minket Alison-ék. Már nagyon várjuk április 29-én indulunk
2010. ápr. 25. 21:53
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Jah és még valami: szerintetek nem örülünk hogy ilyen fiatalon elmehetünk New York ba? Am az infokat azért írtam ki hogy ne legyen olyan üres a kérdés. És az uncsitesómat nem akarom zargatni.
2010. ápr. 26. 17:39
 22/39 anonim ***** válasza:
rockefeller center, time square, szabadság szobor, vasaló ház, kínai negyed,apple ház
2010. ápr. 26. 19:26
 23/39 anonim ***** válasza:
Kamu az egész, 14 éves barátnőidet úgysem engednék el veled a világ másik végére csak úgy, ekkora baromságot. Ilyen szülők a világon nincsenek. Túl sok amcsi filmet nézel kislány. Ráadásul suliidőben mentek mi? Hibás a történeted..
2010. ápr. 27. 17:52
 24/39 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem hazudok. Amikor itt voltak az uncsitesómék akkor találkoztak a barátnőim szüleivel. És elenged anya mert a nővérem 2 nappal utánunk jön. Szóval létezik ilyen. És holnap indulunk. Szval..
2010. ápr. 28. 18:09
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

már miért ne engednék el 14 évesen őket NYC-be? te kik mellett nőttél fel, hogy ennyire nem bíztak benned, meg a saját nevelésükben?

én 14 éves koromban már jópár tengerentúli úton túl voltam, és lám túléltem.

amúgy ne fárasszatok már, először is próbáld helyesen leírni: maclaren's bar, másrészt meg képzeld valójában nincs ilyen hely, ahol barneyék esténként összeülnek, sőt remélem nem omlik össze benned egy világ, de ők is csak színészek és nem manhattanben éldegélnek, de még csak nem is forgatnak, hanem hollywoodban papírfalú stúdiókban díszletek között stb...

tudod mit keress még meg a bár után? a king kongot, valahol az empire state building környékén lesz :D

2010. máj. 1. 11:44
 26/39 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a "MacLaren's" valóban létezik csak a neve más. McGee's vagy valami hasonló. Itt forgatták a báros jeleneteket, és gondolom a városban szaladgálósokat sem a 4 fal között, szóval ugyan nem én írtam azt a kommentet, de nekem is az lenne az első amit megnéznék mivel imádom a sorozatot!
2010. máj. 1. 16:08
 27/39 anonim ***** válasza:
60%

képzeld a városban szaladgálósokat mind stúdióban forgatták, mint ahogy a báros jeleneteket is! vagy gondolod, hogy a kb. 100 fős stáb hetente felugrik LA-ből New Yorkba egy kis forgatásért!? :D

láttál te már stúdiót, filmgyárat vagy valami?

vagy gondolod, hogy a godzilla tényleg lerombolta NYC-t, csak azóta újrahúzták? :D

2010. máj. 4. 16:30
 28/39 A kérdező kommentje:
Jujj hazaértünk.Nagyonnagyonnagyon jóóvolt. Az Empire State Bulding gyönyörű!
2010. máj. 6. 19:42
 29/39 anonim ***** válasza:
kamu
2010. máj. 13. 19:14
 30/39 anonim válasza:
Az hát, bújjál már el te nyomorult. :D
2010. máj. 13. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!