Mit kell tudnunk New York-ról? 14/L
már miért ne engednék el 14 évesen őket NYC-be? te kik mellett nőttél fel, hogy ennyire nem bíztak benned, meg a saját nevelésükben?
én 14 éves koromban már jópár tengerentúli úton túl voltam, és lám túléltem.
amúgy ne fárasszatok már, először is próbáld helyesen leírni: maclaren's bar, másrészt meg képzeld valójában nincs ilyen hely, ahol barneyék esténként összeülnek, sőt remélem nem omlik össze benned egy világ, de ők is csak színészek és nem manhattanben éldegélnek, de még csak nem is forgatnak, hanem hollywoodban papírfalú stúdiókban díszletek között stb...
tudod mit keress még meg a bár után? a king kongot, valahol az empire state building környékén lesz :D
képzeld a városban szaladgálósokat mind stúdióban forgatták, mint ahogy a báros jeleneteket is! vagy gondolod, hogy a kb. 100 fős stáb hetente felugrik LA-ből New Yorkba egy kis forgatásért!? :D
láttál te már stúdiót, filmgyárat vagy valami?
vagy gondolod, hogy a godzilla tényleg lerombolta NYC-t, csak azóta újrahúzták? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!