Mit kell tudnunk New York-ról? 14/L
Figyelt kérdés
Van 2 barátnőm. Ők velem egyidősek, mert ikrek. És az egyik unokatesóm (a neve Alison és 23 éves) aki amerikai állampolgár (vagyis ott született) megkért, hogy menjek ki hozzájuk 1 hétre. Igent mondtam, és mondta hogy hozhatok valakit. Én a 2 barátnőmet választottam. Mit kell tudnunk New York-ról? A reptérre anyuék visznek, és New Yorkban a New Ark reptéren várnak minket Alison-ék. Már nagyon várjuk április 29-én indulunk2010. ápr. 25. 21:53
1/39 anonim válasza:
Úristen!!!
Ne haragudj a kérdésre nem tudok válaszolni, de nagyon-nagyon irigy vagyok!!:D
Legközelebb válassz engem!:)
Jó szórakozást!
20/L
2/39 A kérdező kommentje:
Jójó legközelebb te jössz. Majd értesítelek! x) Addig ne tűnj el!! :)
2010. ápr. 25. 22:01
3/39 anonim válasza:
Feltétlenül nézd meg a
Szabadság szobrot
a Central parkot és a Time Square-t
5/39 A kérdező kommentje:
Jujj köszi a gyors válaszokat. De még adhattok tanácsokat! Már nagyon nagyon várjuk!
2010. ápr. 25. 22:09
8/39 A kérdező kommentje:
Jujj nagyon szép ez a templom. Már nagyon nagyon nagyon várom. Asszem felhívom Alison-t x) És NewYorkba most milyen idő van? Milyen ruhát vigyünk?
2010. ápr. 25. 22:22
10/39 anonim válasza:
Miért nem az unokatesódat kérdezed, ha ő ott lakik akkor mindent tud...
New York nagy, zajos, és koszos, vigyázz az emberekkel, sötétben ki ne menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!