Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit kell tudnunk New York-ról?...

Mit kell tudnunk New York-ról? 14/L

Figyelt kérdés
Van 2 barátnőm. Ők velem egyidősek, mert ikrek. És az egyik unokatesóm (a neve Alison és 23 éves) aki amerikai állampolgár (vagyis ott született) megkért, hogy menjek ki hozzájuk 1 hétre. Igent mondtam, és mondta hogy hozhatok valakit. Én a 2 barátnőmet választottam. Mit kell tudnunk New York-ról? A reptérre anyuék visznek, és New Yorkban a New Ark reptéren várnak minket Alison-ék. Már nagyon várjuk április 29-én indulunk
2010. ápr. 25. 21:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
37%
14 évesen mehettek egyedül repülővel? Szerintem 18-ig nem hagyhatod el szülő nélkül az országot. De ez nem tuti.
2010. ápr. 25. 22:34
 12/39 anonim ***** válasza:
Hát én már utaztam egyedül repülőn 12évesen is. Muszáj volt nem önszántamból mentem de az ott dolgozó emberek mind nagyon kedvesek voltak velem.
2010. ápr. 25. 22:43
 13/39 anonim ***** válasza:
Akkor lehet lehet :)
2010. ápr. 25. 22:44
 14/39 anonim válasza:
bakker én is nagyon irigyellek imádom New Yorkot!!!1 helyet nézzetek meg uncsi tesód talán ismeri az ígyjártam anyátokkal című sorozatba látttam és nagybáttyám is járt már ott az msclaurens v hogx írják bár nagyon jó meg ha áll még egyálltalán XD te tuti az empire state building-et is !!!!!!!!!! az mindenképpen!!!
2010. ápr. 25. 22:52
 15/39 anonim válasza:
64%

Tök vicces hogy leírtál egy csomó lényegtelen infót.

Az miért fontos hogy ikrek? Meg hogy kik visznek a reptérre?

2010. ápr. 25. 23:19
 16/39 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Elég lett volna annyi, hogy mit érdemes megnézni. :D Meg ha unokatesód ott lakik, akkor gondolom ő is tudja. :D
2010. ápr. 26. 02:56
 17/39 anonim ***** válasza:

Szerintem tök fölösleges azon agyalni, hogy mit érdemes megnézni, unokatesód úgy is tudni fogja. Kérd meg, hogy vigyen el titeket olyan helyekre, amiket érdemes megnézni, amiket ismerhetsz már a médiából vagy internetről. Ha kint él, akkor ő tudni fogja... Te csak fényképezőt vigyél magaddal, meg némi ruhát. Kérdezd meg milyen az idő mostanában odakint.

Amúgy itt valamelyik válaszolónak: Én is imádom az Így jártam anyátokkalt, szóval tuti biztos én is ott kezdeném XD

2010. ápr. 26. 06:40
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm. Ez most vagy kamu kérdés, vagy dicsekvésből irtad ki!

Hiszen mért kérdezel ha ott lakik a rokonod? Ő ugy is elmondaná! Érdekes...

2010. ápr. 26. 08:24
 19/39 anonim válasza:
69%

Dicsekvés...

Ha nem az lenne, ennyiből kéne álljon a kérdés:

Mit kell tudni New York-ról?

Milyen híre nevezetességek vannak ott?

Ennyi. Senkit sem érdekel hogy anyu visz ki a reptérre.

2010. ápr. 26. 13:42
 20/39 A kérdező kommentje:
Köszi az első 3 válaszolónak. Am tom hogy milyen nevezettességek vannak. Jah és IMÁDOM az Így jártam anyátokkal című sorozatot. Am a többiek meg miért írnak ha semmien infot nem adnak?
2010. ápr. 26. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!