Akik kint laknak Amerikában magyarok, hogy érzitek magatokat?
Jól érezzük magunkat.
Jelenleg Atlanta,GA, de októbertől Seattle,WA.
Feleségem révén a kezdetektől amerikaiak vettek körül, szerencsére hamar ment a beilleszkedés.
Egy hölgy ismerősöm szavait idézem, mikor hazalátogatott: "Kellemesen csalódtam Amerikában".
Az első nap beilleszkedett. New Jersey-ben lakik.
Nagyon jól.
Amint kimentem már jól éreztem magam, de ez idővel csak még jobb lett.
Sokkal lazább, nyugodtabb,boldogabb vagyok mint Magyarországon.
Beilleszkedés gyorsan ment, nagyon hamar ráálltam az amerikai életre.
Chicago, Illinois
Mi is nagyon jol erezzuk magunkat, beilleszkedessel se voltak problemak, persze voltak dolgok amiket megkellet szokni es elsore furak voltak de hat ez ertheto.
Szinten Chicagoban elunk, eleg jo kis hely.
Szamomra az emberek mentalitasa tetszik nagyon, elegge lazak, kedvessek, baratsagossak, kozvetlenek, segitokeszek...
Most lehet,hogy lepontoztok de valamelyik gyks kerdes alatt alatt ezt olvastam: "Hiányzik az a pár ember, akiket szeretek. Nem hiányzik viszont a magyarországi légkör, a leszegett fejű, ingerlékeny, mogorva emberekkel. "
Ez amig benne elsz annyira felsem tunik de ahogy elhagyod az orszagot majd hazalátogatsz egyszerre szembetunik...
En szarul . 8 $ fizetéssel , a feleségemnek 12$ óránként ( ő amerikai).
Van egy 4 hónapos gyerekünk felváltva vigyázunk rá, mert pénz nincs óvodára , baby sitter re.
3 éve vagyok itt, tavasszal úgy megyünk haza Pestre vissza sem nézünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!