Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Akik kint laknak Amerikában...

Akik kint laknak Amerikában magyarok, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Melyik városban a legjobb lakni? Hány év után illeszkedtetek be?
2016. szept. 13. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Jól érezzük magunkat.

Jelenleg Atlanta,GA, de októbertől Seattle,WA.

Feleségem révén a kezdetektől amerikaiak vettek körül, szerencsére hamar ment a beilleszkedés.

2016. szept. 13. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Egy hölgy ismerősöm szavait idézem, mikor hazalátogatott: "Kellemesen csalódtam Amerikában".

Az első nap beilleszkedett. New Jersey-ben lakik.

2016. szept. 13. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Vancouver, Kanada (az is Amerika, nesze) hát eltartott majdnem két napig beilleszkedni mert irtó álmos voltam eleinte. Egyértelműen itt a legjobb lakni :)
2016. szept. 13. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Vancouver valóban szép. Mi az USA-ban, Bellingham, WA-ban élünk majd októbertől, nagyon szép vidék, átruccantunk Vancouverbe is, elhiszem hogy jól érzed magad.
2016. szept. 13. 18:38
 5/9 anonim válasza:
79%
Mi Philadelphiaban éltünk egy ideig. Eleinte tetszett de aztán egyre jobban észrevettük a rengeteg hajléktalant, a bűnözést, a goromba és udvariatlan embereket. Most Olympia, WA-ban élünk és nagyon szeretjük. Rengeteget önkénteskedtem így pillanatok alatt sikerült beilleszkedni.
2016. szept. 13. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jól.

Amint kimentem már jól éreztem magam, de ez idővel csak még jobb lett.

Sokkal lazább, nyugodtabb,boldogabb vagyok mint Magyarországon.

Beilleszkedés gyorsan ment, nagyon hamar ráálltam az amerikai életre.

Chicago, Illinois

2016. szept. 14. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi is nagyon jol erezzuk magunkat, beilleszkedessel se voltak problemak, persze voltak dolgok amiket megkellet szokni es elsore furak voltak de hat ez ertheto.

Szinten Chicagoban elunk, eleg jo kis hely.

Szamomra az emberek mentalitasa tetszik nagyon, elegge lazak, kedvessek, baratsagossak, kozvetlenek, segitokeszek...

Most lehet,hogy lepontoztok de valamelyik gyks kerdes alatt alatt ezt olvastam: "Hiányzik az a pár ember, akiket szeretek. Nem hiányzik viszont a magyarországi légkör, a leszegett fejű, ingerlékeny, mogorva emberekkel. "

Ez amig benne elsz annyira felsem tunik de ahogy elhagyod az orszagot majd hazalátogatsz egyszerre szembetunik...

2016. szept. 14. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Én NY-ban élek.A város szép és jó nagy.Az itteni magyarok zöme ritka nagy ****,de ha kerüli őket az ember akkor igazából gondtalan az élete.Én nagyon jól érzem itt magam.Két gyerekkori barátommal jöttem ki és velük élek együtt.Lassan egy éve,hogy itt élek így a honvágy már húz haza,de most még nem szabad haza menni. :(
2016. szept. 17. 08:32
 9/9 anonim válasza:

En szarul . 8 $ fizetéssel , a feleségemnek 12$ óránként ( ő amerikai).

Van egy 4 hónapos gyerekünk felváltva vigyázunk rá, mert pénz nincs óvodára , baby sitter re.

3 éve vagyok itt, tavasszal úgy megyünk haza Pestre vissza sem nézünk

2016. nov. 21. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!