Melyik a legfeelingesebb város Amerikában?
Olyanra gondolok ami az 50-es évek Amerikáját idézi.
Olvastam, hogy pl. New Yorkban egyáltalán nem érezni az igazi amerikai feelinget, mert túl sokszínű a lakosság és nagyon hasonlít az európai nagyvárosokra. De kíváncsi vagyok, hogy titeket melyik város fogott meg leginkább.:)
Szerintem minden kisebb, kevésbé ismert város nagyon érdekes. Ott lehet igazán érezni, hogy miben mások.
Bár nekem New York volt a legnagyobb élmény és ott sem éreztem azt, hogy Európában lennék.
Maryland, Pennsylvania majd onnantól az északra lévő államok elég angolosak, nekem azok nem igen jönnek be.
A középső és déli államok tetszenek, Illinois,kansas,missouri...
Illinois-ban jártam Freeport,Lena és a környező városokban falvakban, számomra nagyon tetszett az ottani környezet és stílus.
Érdekes, nekem kétféle feeling ugrik be az USA-val kapcsolatban: Az 1900-as évek eleje, és a 70-es évek "San Francisco utcáin" meg "Piszkos Harry" érzése.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!