Melyik a jobb hely szerintetek Los Angeles vagy Miami?
Miamiban el tudtam volna képzelni az életemet, úgy Orlandó környékén, de nagyon tetszett Fort Lauderdale, ill a Key Westre vezető út valamelyik szigete is.
Az meg, hogy tele van nyugdíjassal, az nem ugyanazt jelenti mint itt. Az ottaniak, igen-igen jól állnak anyagilag, és az ő elit golf- és yachtklubjaikba nem lehet csak úgy az utcáról beesni.
Természetesen rengeteg a fiatal is. Magad is fogod látni a beachen, az utcán vagy a szórakozóhelyeken.
Amúgy nem véletlenül megy Miamiba aki csak teheti, mert többnyire jó idő van egész évben.
Amúgy így mulatnak ott a "nyugdíjasok":
* javítok, mielőtt beleköt valaki.
Miamiban el tudtam volna képzelni az életemet, vagy Orlandó környékén...
Én csak Los Angelesben voltam, de valószínűleg Miami-t választanám.
Mindkét városban magas a bűnözés, de LA rosszabb és a lakosságnak mindössze 40% fehér.
Budapest még Miami-hoz képest is jelentősen biztonságosab, pedig Bp a nagyobb város. Csak korrupcióban nyomjuk le őket. :)
Ami LA mellett szólna nálam, hogy California állam véleményem szerint sokkal szebb természetileg, a naplemente a tenger felé van, közel van Las Vegas, és sok az ismerős.
Los Angeles es Miami tulajdonkeppen ugyanaz!
Spanyolok mindenutt es csak az ilyen ki ba szott
se ggf ejekre varnak mint TE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!