Melyik az az egyetem U. S. -ben amelyikre egy magyar diák is könnyen bekerülhet?
Arra gondolok hogy nem $45,000 az éves tandíj, hanem egy átlagos magyar is ki tudja fizetni. (Azért nem csikkzsebből, de valahogy)
Az sem baj ha ösztöndíjas, de például azt olvastam, hogy a Stanford-ra nem szeretnek külföldieket felvenni, ezért nem is nagyon van ösztöndíj program a számukra.)
Közel kitűnő tanuló vagyok egy gimiben, és az Egyesült Államokba szeretnék egyetemre járni.
Nem ilyen elit-egyetemek járnak az eszemben, de azért érjen valamit egy ott szerzett diploma.
Várom válaszaitokat, és nagyon szépen köszönöm!
Nem tudom mondták-e már neked, de a himihumi helyen szerzett papír annyit is ér.
Semmi baj sincs ám azzal, ha összeszeded magad, és mondjuk itthon leérettségizel. Amikor majd végzel, ráérzel mekkora ellentmondás az, hogy valahova könnyű bekerülni, de jó, valamit olcsón elvégezni, ami jó.
Pedig a papirt meg kell fizetni. Termeszetesen be lehet jutni egyetemre ahol nem akkora a tandij az a papir semmit sem er. Meg a "state university"-k sem ismertek nagyon az USA-n kivul pedig ott mar kemenyen fizetni kell.
Megeri-e e kimenni nem egy jo egyetemre? Ha elotudsz rakapni milliokat minden gond nelkul akkor persze. Ha nem akkor jarj egyetemet Europaban es tanulj annyira jol hogy kimehess kutatni.
Ha ilyen terveid vannak, akkor gondolom megy az angol es ezt erdekesnek/informativnak fogod talalni.
Az ne zavarjon, hogy 2015-os adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!