Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Vancouver, toronto? Kanadába...

Vancouver, toronto? Kanadába költözök. Segítenél?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom , sokat firtatott kérdés ez olvasgattam lejjebb de nem találtam hasonló szitut mint a miénk.Tehát. Kanadai - magyar állampolgár vagyok. kint nincs senkim sajnos így hozta az élet. párommal 3 éve élünk együtt és kimennénk. viszont őt hogyan vihetem ki úgy hogy dolgozni is tudjon? Műkörmös a szakmám , neki bróker. kint nem tudjuk ezzel hogy tudunk el helyezkedni. esetleg máshelyre is felvesznek dolgozni , nem a szakmánkon belül? pl.: eladónak? vagy ilyesmi. nem ügyvédnek mennék el a körmös szakmámmal. a másik kérdésem. nem tudunk dönteni. torontot ajánlják a be/ki vándorlóknak elsőkörben, de ugye én áll.polg. vagyok. Vancouver meg egyszerűen mese,nagyon vonz de félnék hogy nehezebben kapna ő (esetleg én ) állást. Előre is köszi minden választ.

2016. aug. 14. 15:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Na jó, én feladom, úgy látszik hivatalos weboldalt olvasni nem divat míg félig (sem) tájékozódott ismeretlenek marhaságai viszont szentírás.
2016. aug. 23. 20:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, az óvodás kislányokat megszégyenítő hisztit nem kérem! Mint írtam (többször is), nekem a CIC sok oldala egyszerűen nem töltődik be! Nem vagyok benne biztos, hogy nem marad-e így ki valami, így ha küld valaki linket, ez kiderülhet. Tudom, hogy hogy kell kinéznie, mert láttam már, de akkor még nem volt olyan stádiumban a kimenetelem, hogy azokat az űrlapokat olvassam, letöltsem, így ebben kissé elvesztem.

Ugyanakkor írtam azt is, hogy hiába tudok angolul, sőt franciául is, vannak dolgok, amiket nem értek az oldalon.

Kérdezőnek is mondom, a tesztet már kitöltöttem, maximális pontom lett.

HA jól ítéltem meg pár dolgot, amit előtte el kellett dönteni, és jót választottam. Ebben is jó lenne élő emberrel dumálni és nem a nagykövetség automatáival.

Te, kedves utolsó, a csapkodáson, meg a vergődésen kívül itt nem sok mindent adtál elő. Mi a frászért nem húzol akkor el, ha nincs türelmed írni valami értelmeset? Leírtam neked már egy kommentben, mi a baj, de te csak nyomod a felsőbbrendű szöveged. Könnyű úgy, hogy már túlvagy a folyamaton, ott ülsz kinn a pi***ádon, és kvázi hülyézed azokat, akik nem tudják, kitől kérdezzenek, ezért kérdeznek. köztük biztos butákat is. Nos, bocsánat. Én olyan vagyok, aki az egésznek a jogi oldalát nem látja át. Nem látom a folyamatot elejétől a végéig, a kapott infókat csak mozaikba tudom rendezni, de nem áll össze teljesen.

Pattogj nyugodtan, hogy feladod... istenem, mit adsz fel? Lósz*rt nem csináltál, csak ekéztél, ezért igazán felesleges itt lenned. Szevasz!

2016. aug. 24. 07:58
 23/24 A kérdező kommentje:
En sem ertem ezt a hisztit, fenenek szoltal hozza, ha nem tudsz segiteni. Nekem is sok ido volt , mire osszeallt a kep , a CIC informacioi pedig szerintem szandekosan vannak tul bonyolitva. Nem egy, nem ket ember mondta ,(angolul beszeltek folyekonyan) hogy nem ertik a megfogalmazasokat vagy nem talalnak valamit az oldalon. Ezert vagyunk egymasnak, fel labbal en is kint vagyok mar , es ha tudok, segiteni fogok a kiindulo magyaroknak. Utolso: a pontrendszeres temat csak atfutottam , azt sajnos mastol tudakold, hogy tudsz egyrol a kettore. En a szponzor es a szponzoralt dolgaiba astam bele magam, abban tudok segiteni. Facebookon vannak kanadai-magyar csoportok, ott nagyon sok segitseget kaptam.
2016. aug. 24. 15:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm, kérdező. Tudnál linkelni akkor face-csoportot, amivel neked jók a tapasztalataid? És akkor ennyivel én be is érem, meg is köszönöm a segítséged és a megértésed. :)
2016. aug. 24. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!