Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Vancouver, toronto? Kanadába...

Vancouver, toronto? Kanadába költözök. Segítenél?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom , sokat firtatott kérdés ez olvasgattam lejjebb de nem találtam hasonló szitut mint a miénk.Tehát. Kanadai - magyar állampolgár vagyok. kint nincs senkim sajnos így hozta az élet. párommal 3 éve élünk együtt és kimennénk. viszont őt hogyan vihetem ki úgy hogy dolgozni is tudjon? Műkörmös a szakmám , neki bróker. kint nem tudjuk ezzel hogy tudunk el helyezkedni. esetleg máshelyre is felvesznek dolgozni , nem a szakmánkon belül? pl.: eladónak? vagy ilyesmi. nem ügyvédnek mennék el a körmös szakmámmal. a másik kérdésem. nem tudunk dönteni. torontot ajánlják a be/ki vándorlóknak elsőkörben, de ugye én áll.polg. vagyok. Vancouver meg egyszerűen mese,nagyon vonz de félnék hogy nehezebben kapna ő (esetleg én ) állást. Előre is köszi minden választ.

2016. aug. 14. 15:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! A szponzor es a szponzoralt reszere van egy 5-6-7 oldalas papir kikell tolteni. A penz tablazatba van szedve , kit szponzoralsz attol fugg mennyit fizetsz.
2016. aug. 22. 15:28
 12/24 anonim ***** válasza:
És ezt a netről le lehet tölteni? Azt kell beküldeni ahhoz, hogy a kivándorlási folyamat elinduljon?
2016. aug. 22. 15:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Atyaég. Tessék már elolvasni a CIC oldalát, ilyen sületlen kérdésekből semmi jó nem fog kisülni!
2016. aug. 22. 17:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Többször is elolvastam a CIC oldalát, kedves utolsó, a kérdéseim nem sületlenek. Én nem találtam ezt az infót, pedig többször néztem (egyes oldalak elérhetetlenek pl). érdekel, hogy másoknak működik-e, és hogyan. Próbáltam levélben és telefonon megkeresni a nagykövetséget, de csak automata válaszol, egy esetben még a levélre is. Nem tudok máshol kérdezni, ezért ha kegyeskedsz megengedni és nem zavarlak túlságosan a kérdéseimmel, akkor kérek engedélyt meghunyászkodni és reménykedni, hogy a kérdezőnek nem olyan gyenge az idegrendszere, mint a a tied és tud még nekem 3 sort írni. Köszönöm!
2016. aug. 22. 21:16
 15/24 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, te is válaszolhattál volna valami segítőkészet, ha már itt tartunk, mi a frászért regisztrál valaki egy ilyen oldalra, ha nem kész válaszolni néhány (neki) evidens kérdésre?
2016. aug. 22. 21:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Azért nem válaszolok mert nem ismerem a körülményeidet és ha pontatlanul válaszolok akkor nagy zűr lehet belőle. Én már jó ideje válaszolgatok ezen az oldalon de kanadai kivándorlásról egy válasz létezik csak: olvasd el a CIC oldalát. Amúgy melyik link nem él...?

És amúgy: hacsak nem vagy Te is kanadai állampolgár, a te folyamatod teljesen más lesz mint a kérdezőé. Végül, a szponzorációs megállapodástól még nem indul semmilyen folyamat, azt majd akkor ha már Te szponzor vagy és a szponzorált vízumát intézed.

2016. aug. 23. 07:33
 17/24 anonim ***** válasza:

Annyit kérdeztem, hogy ez a netről letölthető, vagy máshol kérte-e a dokumentumot, illetve, hogy a folyamat ezzel indul-e el. Ehhez nem kell tudni az én speciális körülményeimet. Tudom, hogy hirtelen sok kérdést tettem fel, de ritkán jövök és most pont elkaptam egy Kanadás kérdést, ami él, így rápörögtem.

Nekem a CIC egyes oldalai nem töltődnek be. Én azt sem tudom, én milyen típusú bevándorló lennék, tehát elkezdeni sem tudom a dolgot, és senkit nem találok, aki segítene értelmezni pár pontot. Tudok angolul, de hiába tudom lefordítani, amit a CIC-en olvasok, hiába tudom, mi van odaírva, pár dolgot akkor sem tudok kihámozni belőle. Ez van.

2016. aug. 23. 07:47
 18/24 A kérdező kommentje:
Igaza van annak is aki azt irta , hogy masok a korulmenyeid, a kerdest feltevonek viszont orommel valaszolok kerdesekre, ugyanis ezert vagyunk itt. Igen internetrol letoltheto, szervizben van a laptopom de belinkelem a pontos linket ahonnan kitudod tolteni. De kivandorlashoz a pontrendszeres megoldassal lenne szerencsed szerintem (ha hianyszakmadvan nagyobb az esely a kikerulesre)
2016. aug. 23. 08:22
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem korulmenyeid hanem mas lesz a folyamat elinditasa **** (meg reggel van :) )
2016. aug. 23. 08:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :)
2016. aug. 23. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!