Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért nem írják ki előre az...

Miért nem írják ki előre az anyagi feltételt (20. 000$) a zöldkártya lottón?

Figyelt kérdés
Ez a High School degree / two years experience, meg hogy olyan országból jelentkezz ahol születtél és részt vehet elég nagy kamu, ezt szinte mindenki teljesíti, miért nem írják ki azonnal, hogy vagy munkaajánlat (amit elég nehéz szervezni Magyarországról valljuk be vagy legyen 20.000 dollárod)

2016. júl. 30. 13:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Végülis jogos tőlük hogy biztosítékot várnak. De úgyis mindegy mert egyébként elég kicsi az esély a nyerésre (legutóbb 1.5% esélyt olvastam a magyar jelentkezőkre). Viszont legalább ingyenes a jelentkezés. Bár már eleve kérhetnének a jelentkezésért is pénzt és akkor kevesebb "csak úgy poénból" jelentkező lenne és az esélyek még jobbak lennének a kevesebb jelentkező miatt (az ESTA-hoz pl kérnek díjat igaz nem sokat).
2018. nov. 19. 22:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Magyarországon minden 70. ember kerül kiválasztásra, jobb arányok az ukránoknál vannak etiópoknál, üzbegeknél, mert azokból a nemzetiségekből állításuk szerint kevesebb van. (Itt egyébként majdnem mindig a maximum 5000 ember választják ki) persze kérdéses, hogy ki felel meg a 20.000$-dollárnak... Már nem követem egyébként.

Az USA vonzó, bár szerintem Kanada is van majdnem olyan jó, oda meg kb 10x könnyebb kijutni. És persze Európáa nyugati-északi országai is vannak olyan jók :)

Egyébként én még sosem voltam Amerikába, de nem tartom kizártnak hogy az utazásból is megkapnám azt amire vágynék.

2018. nov. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!