Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki jelentkezik a DV-2018-ra?...

Ki jelentkezik a DV-2018-ra? ( zöldkártya lottó )

Figyelt kérdés

Ki hányszor jelentkezett eddig ?

Én most fogok először . Voltam már USA-ban mindig is odavágytam , most már van család és egy 5 éves kislány is de az érzés nem akar szűnni , menni akarok . Tudom mivel éltem ott hogy nincs kolbászból a kerítés , vannak hasonlóak h érzik hogy ott akarnak élni!?

2016. jún. 29. 18:25
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
100%
Igen,én is így érzek.Igaz még nagyon fiatal vagyok de érzem hogy ott kell lennem.Mintha hívna valami
2016. jún. 29. 20:22
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Én. Ez lesz a 2. jelentkezésem.

Már voltam kint közel fél évet, pont ezért akarok visszamenni :)

2016. jún. 29. 20:50
 3/27 A kérdező kommentje:

És hogy érezted magad az első jelentkezéskor ? Befogadták a jelentkezést? mert sok olyat olvastam h pl. a fényképen elcsúsznak ... vagy egyéb .

És utána hogy nem sikerült ? csak pozitívan szokták mondani de félek a csalódástól :D olvasom h van akinek 1. re de olyan is aki már 10 éve lottózik :S.

2016. jún. 29. 21:02
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy befogadták. Elég lúzer az, aki nem tud egy normális képet felrakni, ott vannak egyértelműen a feltételek... Egyszerűen nem húztak ki, ennyi. Minden évben meg fogom próbálni, de közben gőzerővel dolgozok azon, hogy saját erőből kijussak.
2016. jún. 29. 21:08
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én most fogok negyedszerre jelentkezni.
2016. jún. 30. 14:03
 6/27 A kérdező kommentje:
Utolsó ;) Neked mi a motiváció miért akarsz menni ? ;)
2016. jún. 30. 18:24
 7/27 anonim válasza:
Első válaszoló hány éves vagy? Egyébként ugyanígy vagyok vele én is! :)
2016. júl. 1. 23:53
 8/27 anonim ***** válasza:
16%

Te jó atya úr isten, úgy érzed valami hív?? És erre akarsz az USÁ-ba kivándorolni? Nektek teljesen elment az eszetek? Mit tudtok, mi van az USÁ-ban? Nem 1960-at írunk, emberek! [link] ezt tessék elolvasni és kegyetlenül magatokba szállni, majd keresni egy megértőbb és szociális hálóval jobban ellátott európai országot.

Félreértés ne legyen. Mindenki oda megy, ahova akar és azt csinál, amit akar. Én csak rámutatok hogy teljes a fogalomhiány.

2016. júl. 2. 09:30
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Már csak az a kérdés, hogy aki nem élősködni megy ki, azt mióta érdekli a szociális háló? Mert keresni viszont sokkal jobban lehet mint máshol.
2016. júl. 2. 11:01
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Keresni lehet, de találni? Megélni abból, amit találsz? Elolvastad, amit linkeltem? Tudsz arról, hogy a minimálbér 2014-es dollárértékre átszámolva 1968-ban tetőzött? Az egy irtó enyhe kifejezés, hogy nincs kolbászból a kerítés az USÁ-ban. A valóság az, hogy a lakosság felének nincs négyszáz dollárja a bankban hogy bármilyen hirtelen problémát áthidaljon. 48 millió amerikai lakik ún. food unsecure háztartásban vagyis egy évben legalább egyszer előfordul hogy nincs elegendő pénzük ennivalóra. Ilyesmitől kéne védjen a szociális háló, de nem véd.
2016. júl. 2. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!