Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki jelentkezik a DV-2018-ra?...

Ki jelentkezik a DV-2018-ra? ( zöldkártya lottó )

Figyelt kérdés

Ki hányszor jelentkezett eddig ?

Én most fogok először . Voltam már USA-ban mindig is odavágytam , most már van család és egy 5 éves kislány is de az érzés nem akar szűnni , menni akarok . Tudom mivel éltem ott hogy nincs kolbászból a kerítés , vannak hasonlóak h érzik hogy ott akarnak élni!?

2016. jún. 29. 18:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

nem érdekel a szociális háló, mindenhol vannak szegények, akik nem tesznek eleget h jobb legyen , rengeteg ilyen ismerősöm van panaszkodnak , kölcsönöket vesznek fel holott másképp is meg lehetne oldani ....persze olyan is van aki sajnos a körülmények miatt szenved.

Gondolom olyan is van aki megnyeri a ZK-t de vhogy nem jön össze neki , na az haza jön és kész :)

Én úgy gondolom ha valaki el akar érni vmit az el is fog. Nem azért akarok USA-ba menni mert de jól lehet keresni , ott akarok élni és ennyi , éltem ott van tapasztalatom, mehetnék bármely európai országba de nem érdekel.

2016. júl. 2. 15:52
 12/27 anonim ***** válasza:
25%

> nem érdekel a szociális háló, mindenhol vannak szegények, akik nem tesznek eleget h jobb legyen

Te tényleg nem olvastad el az Atlantic cikkét amit linkeltem neked. Ez ostobaság.

2016. júl. 2. 19:08
 13/27 anonim ***** válasza:

"mindenhol vannak szegények, akik nem tesznek eleget h jobb legyen"

:D A valosag meg sok meglepetest tartogat szamodra. Az ember azt gondolna, hogy olyan 15 eves lehetsz... kozben meg csalados ember vagy.

2016. júl. 5. 14:31
 14/27 A kérdező kommentje:

Kérdésem arra vonatkozott hogy ki fog jelentkezni az

idén októberben a zöld kártya lottóra !

2016. júl. 5. 16:43
 15/27 anonim ***** válasza:
Én pedig arra válaszoltam többször is hogy Te is meg az első "odavágyik". Lepontozni lehet de nagyon kegyetlenül pofára fogtok esni.
2016. júl. 5. 22:03
 16/27 A kérdező kommentje:
Azt majd meglátjuk ki esik pofára, tipikus ha nekem nem jo másnak se legyen , véletlenül se próbálja meg .... Ezzel befejeztem a témat.
2016. júl. 6. 17:54
 17/27 anonim ***** válasza:

#5 voltam (bocsi hogy csak most válaszlok, szabin voltam...Seattleben!) :P

"Neked mi a motiváció miért akarsz menni ? ;)"

Hát hosszú lenne felsorolni, de példaként csak annyit említenék, hogy hazafelé úton mikor jöttem a reptérre, az Uber sofőröm mesélte hogy kinézett magának egy 1,4 millió dolláros házat a Lake Washington partján, és most arra gyűjt az Uberezésből. Melyik másik országban álmodhat egy sofőr arról, hogy dollármilliomos lesz?

2016. júl. 11. 09:59
 18/27 anonim ***** válasza:
én is jelentkezem :-) már 15 éve játszok :-)
2016. júl. 16. 07:39
 19/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok. 21 éves vagyok. Idén szeretnék én is jelentkezni a zöldkártya lottóra, akkor idén is október elejétől nov végégig lehet leadni a jelentkezést? ( a honlapon valamiért a 2017-es infókat nyomja)

Olvastam egyébként hogy 153 magyarnak sikere volt!!

Legyünk mi a következők! :)

Én is úgy érzem, hogy valami hív, bármelyik államba szívesen venném a befogadást, hisz utána lehetőség van a mozgásra..

Ismerőseimnek ujjongva mesélem, hogy létezik ez a lottó (bár tény, hogy még így is órási szerencse IS kell hozzá) meglepő, hogy sokakat mennyire nem érdekel...

Kb eladnám a lelkemet ha ott élhetnék. Innentől kezdve minden évben megpróbálom és minden évben leteszek valamit az asztalra, hogy egyszer saját erőből bármilyen munkáltatói munkaszerződéses közvetítő vagy akármi által kijuthassak.

2016. júl. 30. 02:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Igazságtalannak tartom ezt az egész zöldkártya lottót, mert többnyire pont azokat nem sorsolják ki akiknek valóban kint volna a helyük,(beszélnek angolul,piacképes szakmával,végzettséggel rendelkeznek stb)úgy értem akikre tényleg szükség lenne odakint.Persze nyilván azért érdemes továbbra is játszani(mivel ingyen van),hátha a jövőben lesz végre valami normális.elfogadható bevándorlási/munkavállalási rendszerük,a jelenlegi lehetetlen elvárások helyett.Túl nagy reményeket nem érdemes fűzni ehhez a lottó hoz mert van aki már tizenöt éve játszik és még mindig nem húzták ki. követelemények/elvárások helyett.Ők döntik el az hogy kit engednek be.Szívük joga.
2016. júl. 30. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!