Ki jelentkezik a DV-2018-ra? ( zöldkártya lottó )
Ki hányszor jelentkezett eddig ?
Én most fogok először . Voltam már USA-ban mindig is odavágytam , most már van család és egy 5 éves kislány is de az érzés nem akar szűnni , menni akarok . Tudom mivel éltem ott hogy nincs kolbászból a kerítés , vannak hasonlóak h érzik hogy ott akarnak élni!?
nem érdekel a szociális háló, mindenhol vannak szegények, akik nem tesznek eleget h jobb legyen , rengeteg ilyen ismerősöm van panaszkodnak , kölcsönöket vesznek fel holott másképp is meg lehetne oldani ....persze olyan is van aki sajnos a körülmények miatt szenved.
Gondolom olyan is van aki megnyeri a ZK-t de vhogy nem jön össze neki , na az haza jön és kész :)
Én úgy gondolom ha valaki el akar érni vmit az el is fog. Nem azért akarok USA-ba menni mert de jól lehet keresni , ott akarok élni és ennyi , éltem ott van tapasztalatom, mehetnék bármely európai országba de nem érdekel.
> nem érdekel a szociális háló, mindenhol vannak szegények, akik nem tesznek eleget h jobb legyen
Te tényleg nem olvastad el az Atlantic cikkét amit linkeltem neked. Ez ostobaság.
"mindenhol vannak szegények, akik nem tesznek eleget h jobb legyen"
:D A valosag meg sok meglepetest tartogat szamodra. Az ember azt gondolna, hogy olyan 15 eves lehetsz... kozben meg csalados ember vagy.
Kérdésem arra vonatkozott hogy ki fog jelentkezni az
idén októberben a zöld kártya lottóra !
#5 voltam (bocsi hogy csak most válaszlok, szabin voltam...Seattleben!) :P
"Neked mi a motiváció miért akarsz menni ? ;)"
Hát hosszú lenne felsorolni, de példaként csak annyit említenék, hogy hazafelé úton mikor jöttem a reptérre, az Uber sofőröm mesélte hogy kinézett magának egy 1,4 millió dolláros házat a Lake Washington partján, és most arra gyűjt az Uberezésből. Melyik másik országban álmodhat egy sofőr arról, hogy dollármilliomos lesz?
Sziasztok. 21 éves vagyok. Idén szeretnék én is jelentkezni a zöldkártya lottóra, akkor idén is október elejétől nov végégig lehet leadni a jelentkezést? ( a honlapon valamiért a 2017-es infókat nyomja)
Olvastam egyébként hogy 153 magyarnak sikere volt!!
Legyünk mi a következők! :)
Én is úgy érzem, hogy valami hív, bármelyik államba szívesen venném a befogadást, hisz utána lehetőség van a mozgásra..
Ismerőseimnek ujjongva mesélem, hogy létezik ez a lottó (bár tény, hogy még így is órási szerencse IS kell hozzá) meglepő, hogy sokakat mennyire nem érdekel...
Kb eladnám a lelkemet ha ott élhetnék. Innentől kezdve minden évben megpróbálom és minden évben leteszek valamit az asztalra, hogy egyszer saját erőből bármilyen munkáltatói munkaszerződéses közvetítő vagy akármi által kijuthassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!