Ki jelentkezik a DV-2018-ra? ( zöldkártya lottó )
Ki hányszor jelentkezett eddig ?
Én most fogok először . Voltam már USA-ban mindig is odavágytam , most már van család és egy 5 éves kislány is de az érzés nem akar szűnni , menni akarok . Tudom mivel éltem ott hogy nincs kolbászból a kerítés , vannak hasonlóak h érzik hogy ott akarnak élni!?
Biztos tudnak valamit amit mi nem.
Szia!
Mi 2010-ben voltunk először kirándulni az USA-ban, már akkor is saját szervezésben, majd 2014-ben megismételtük.Az első útról megjőve ősszel már pályáztunk, és azóta minden évben, de ezidáig sikertelenül. Bennem és páromban is van annyi, jó értelemben vett őrültség, hogy egy sikeres húzás után simán belevágnánk.
Mondjuk kicsit elkeserít hogy a magyarok a legkevésbé esélyesek között vannak (1%-1.5% közötti a nyerési esély - lehet hogy azért is mert Magyarországról sokan vágynak amerikába). Sokan már 10-15 éve rendszeresen beadják és nem nyernek én meg ismerek olyanokat akik egyszer adta be és elsőre nyert. Na ennek mekkora volt az esélye?
Írta valaki hogy nem azok nyernek akiknek kellene. De ez a lottó lényege hogy véletlenszerű hogy milyen ember nyer. Olyat is írnak hogy sokakat formai okokból eleve nem is vesznek bele a sorsolásba. Lehet hogy többen ezért nem nyernek már 10 éve mert hogy nem szimpatikusak a beadványok ellenőrzőinek.
Vagy ha létezik Isten akkor szerintem már eldöntötte hogy kinek hol van a helye. Ha az USA-ban van a helyed akkor úgyis kapsz rá egy esélyt.
Egy másik kérdésnél olvastam hogy ha nincs 20 000 dollár a számládon akkor hiába nyersz nem adják meg a zöldkártyát. Ez igaz?
Sikerült végülis nyerni?
A 20.000 tényleg igaz, én végül nem adtam be.
De egyébként már olyat is olvastam (egy másik ország fórumán, ahol erről volt szó), hogy nem féltétlenül véletlenszerűen döntik el, a fiatalokat előnyben részesítik. 50 fölött meg egyenesen hátrányban. Ez persze logikus, de nyilvánosság előtt nem mondhatják ki, hogy olyat keresnék, aki még jó sokáig fog dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!