Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért nem írják ki előre az...

Miért nem írják ki előre az anyagi feltételt (20. 000$) a zöldkártya lottón?

Figyelt kérdés
Ez a High School degree / two years experience, meg hogy olyan országból jelentkezz ahol születtél és részt vehet elég nagy kamu, ezt szinte mindenki teljesíti, miért nem írják ki azonnal, hogy vagy munkaajánlat (amit elég nehéz szervezni Magyarországról valljuk be vagy legyen 20.000 dollárod)

2016. júl. 30. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Azért mert eleve pici az esélyed megnyerni.

Amúgy 20ezer dollár ott nem nagy pénz.

2016. júl. 30. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez a zöldkártya dolog egy nagy átverés.

Megadod az adataidat, már tudják, hogy tőled tartani kell.

Ne csodálkozz ezek után, hogy ezután mindig ki fognak utasítani az országból.

2016. júl. 31. 13:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Miert kellene tartani tőlem?

Amiért jelentkeztem...?

2016. júl. 31. 15:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Logikátlan amit mondasz,ez max a terrorista jelentkezőre lenne igaz
2016. júl. 31. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

Te már csak a terrorizmusra tudsz gondolni..

Nincs szükségük több bevándorlóra.

Több eszük van mint a szánalmas európaiaknak.

2016. júl. 31. 15:50
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Én jelentkeztem zöldkártyalottóra és nem sorsoltak ki, de mégis mikor mentem ki kirándulni akkor beengedtek az országba. Igaz hogy tettek fel kérdéseket de ez nem zöldkártyára irányult hanem rám és a vendéglátómra, a köztünk lévő kapcsolat, ismeretség érdekelte a tisztet.

Ha nincs 20.000 dollárod és munkát se kapsz rögtön akkor kell kint egy szponzor aki anyagilag kezeskedik érted.

2016. júl. 31. 19:01
 7/12 A kérdező kommentje:
sok sikert legutóbbi válaszoló, remélem a 2018-as DV-ben már sikeresen kisorolnak a ''szigetre'' :D :)
2016. júl. 31. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyagi fedezet miért is kell ? Sokan nem tudnak szponzort szerezni.

Mert bizonyítanod kell h nem leszel az állam terhére míg a kezdeti időkben beilleszkedsz . Albérlet , autóvásárlás élelmiszer stb. a szegénységi küszöb 125% kérik ez 1 főre 15 ezer USD , 2 főre 20ezer és 3 főre 25 ezer USD.

sztm 1-2 hónap alatt elmegy ugy 10 ezer USD h észre se veszed kb.

Lehet itt a miérteket keresni de nem érdemes , aki akar menjen teljesítse a feltételeket, aki meg nem az válasszon olyan helyet ahol "könnyebb" letelepedni. Kanadába és Ausztráliába se könnyű bevándorolni , sőt! oda még nyelvvizsgákat is kérnek.

Én úgy gondolom aki ki akar települni nem fogja csak "úgy" beadni a jelentkezést míg meg nem ismerte a teljes procedúra menetét.

2016. aug. 5. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez tényleg igaz? Nyertél és visszadobtak mert nem volt 20 000 dollárod? Vagy honnan tudod ezt?

Azt mondjuk tudom hogy kell egy bizonyos összeg legyen a bankszámlán de azt nem tudtam hogy 20 000 dollár. Azóta már lehet hogy ezek szerint vagy 30 000 dollárt várnak el.

2018. nov. 19. 13:34
 10/12 A kérdező kommentje:
A reszletekben írják
2018. nov. 19. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!