Green card valtozhat?
Figyelt kérdés
ha eloszor kiirja h nem nyertem, aztan par napon, heten belul meg tud valtozni az eredmeny?2016. máj. 5. 00:16
1/5 anonim válasza:
Zoldkartya lottorol beszelsz?
Akkor fordulhat elo, hogy valtozik, ha az, aki elotted megnyerte, az nem felel meg a felteteleknek (erettsegi, buntetlenul eloelet, egeszsegugyi feltetelek stb). Ilyenkor a kovetkezore ugrik a "nyeremeny".
2/5 anonim válasza:
Én sem nyertem, pedig annyira szeretnék kinn élni! :(
3/5 anonim válasza:
sok esély nincs rá hogy változik.
4/5 anonim válasza:
sot, itt a gyikon volt egy csavo akit kihuztak, mar hetek ota szervezte at az eletet, amikor kuldtek egy emailt, hgoy bocsi vmi tevedes volt a sorsolason es a huzas ervenytelen...nem volt kicsit merges...
5/5 A kérdező kommentje:
pedig annyira biztam benne h nyerek/ milyen eselyek vanna meg kijutni az usaba?
2016. máj. 8. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!