Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kell e fizetni azért hogy...

Kell e fizetni azért hogy részt vegyek a green card lotteryban?

Figyelt kérdés
Regisztráltam erre a zöldkártyás oldalra és tegnap fel is hívtak de ezzel kapcsolatban amit mondott azt nem nagyon értettem. Meg feliratkoztam a normál oldalra is ( uscis.gov) ők is tegnap hívtak és azt mondták ma megint megkeresnek. Ott kell fizetni? És mennyi esélyem van hogy megkapom?
2013. aug. 24. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:

nem kell fizetni! csak a hivatalos oldalon regisztrálj! ők nem hívnak! miért foglalkoztok mindenféle közvetítővel?

az uscis.gov, az a bevándorlási hivatal honlapja, ők nem foglalkoznak a lottóval, ott nem tudsz regisztálni!!!!!!! szerintem te egy klón oldalon adtad meg az adataidat! okos vagy mondhatom!

A HIVATALOS OLDAL EZ: [link]

2013. aug. 24. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell fizetni, és csak egy hivatalos oldala van. Az összes többi kamu.

Az igazi oldalról NEM hívnak fel!

NEM kell fizetni semmit.

Azonnal rázd le ezeket, mert leveszik a számládról a pénzt. Sok ilyet hallottam már.

2013. aug. 24. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, és most még nem lehet regisztrálni, hanem majd kb. októbertől lesz a következő lehetőség.
2013. aug. 24. 11:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Voltam azon a hivatalos oldalon és ott valóban nem tudtam regisztrálni. Még azt szeretném kérdezni hogy a uscis.gov oldalról még fognak e keresni és ha fognak mikor? ( ők is hívtak már egyszer)
2013. aug. 24. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:

A hivatalos lottó esetében NEM keresnek meg. Ha keresnek, az kamu.

A hivatalosnál kapsz egy jó hosszú kódot, amivel majd (kb. egy évvel a jelentkezés után) leellenőrizheted az eredményt.

2013. aug. 24. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
És az uscis.gov oldalnál fog még valami történni?
2013. aug. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!