Usába illegálisan kimennétek?
Ha Magyarországon nem tudnál mit kezdeni magaddal és kint vannak a rokonok akik tudnak segíteni?
20F
Kedves nagyon h ü l y e!
Ugye rátok mondják, hogy "nethuszár", akik még ki sem mentek soha a falujukból, csak osztják az észt a neten mindenkinek?!
Az én 10 éves USA vízumom itt van az útlevelemben, és nem csak fröcsögök a vakvilágba mint te.
Mivel a második 10 éves éppen most jár le, majd kiderül, hogy adnak-e vagy sem újat, ill. milyent adnak, és mennyi időre....
...de ez már nem rád tartozik majd.
Mint művészember eddig is gond nélkül jöhettem-mehettem, és sosem volt problémám.
Mivel nem követtem el semmiféle tiltott dolgot az USA területén, ezért nem hinném, hogy megtagadnák a következő vízumomat.
(A részemről ezzel be is fejeztem a csevegést.)
u.i.:
Amennyiben nem csak egy "hangemberke" vagy, akkor egy Bp.-i közjegyzőnél tegyél le mondjuk ezer dollárt, ahol szívesen bemutatom az útlevelemet az összeg ellenében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!