Ha ESTA-val uatazom ki az USA-ba és ott illegálisan vállalok munkát, akkor annak milyen hátrányos következményei lehetnek?
Konkrétan arra gondolok, hogy kitoloncol(hat)nak-e?
Bírságot kell majd fizetnem?
Börtönbe zárhatnak?
Szóval mi a legrosszabb ami történhet?
Orizetbe vesznek, nem bortonben, de valami elzart helyen tarolnak es amikor megfelelo utaztatasodrol intezkedtek, akkor kivisznek a repterre es felkisernek a gepre. Buntetest ugy tudom nem fizettetnek, de tobbet az USAba nem johetsz be. Buntetest (sulyos ezreket) annak kell fizetnie, aki teged alkalmaz.
Soha többet.
Valahonnan szerezned kell ahogy hazaértél.
Továbbá mi van akkor, ha nincs elég pénzem hazafelé a repülőre? - nem talalkoztam meg szemelyesen senkivel, akit deportaltak volna, de itt-ott azt olvastam, hogy feltesznek a repulore (nem neked kell fizetni a jegyet) egy olyan jaratra ami Europaban tesz le. Most hogy onnan hogy jutsz haza, az mar oket nem erdekli. Amikor a sok illegalis mexicoi bevandorlot atviszik busszal a hataron, akkor ajto kinyit, meka leterel, aztan mindenki mehet amerra lat. Van aki az orszag deli reszebol jott, az is vakarhatja a fejet hogy jut haza...
Es nagyon valoszinu, hogy a vizumkerelmedet is a jovoben elutasitjak, vagyis soha nem tudsz legalisan visszajonni az orszagba. Esetleg ha meghazasodsz, de el tudom kepzelni, hogy nagyon megnehezitik az ugyet es az interjun szetszednek a kerdeseikkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!