Mennyi az esélyem ha elutasított tanuló vízum után újra Esta engedélyt kérek?
Szerintem ez egy olyan kérdés, amivel érdemes lenne megkeresni a követséget. Sok információ van, viszonylag speciális a probléma, nagyon kevés az esély, hogy valós, hiteles információt kapj. Viszont pontatlanságból fakadóan súlyos problémák adódhatnak a belépésnél, vagy új engedély igénylésekor.
BTW, nem tudom, hogy az 198o a nick-edben a születési időpontodat jelöli-e, mert ha igen, akkor nyilvánvalóan ez állt az elutasító határozat hátterében. Harmicévesen nők már nem szoktak külföldön tanulmányokat folytatni. Nyilván biztosan tanulni mentél volna, de ez (gondolom belátod) hogy nem tipikus. Mindnen bizonnyal arra gondoltak, hogy a tanulás csak egy ürügy arra, hogy fogj kint egy faszit magadnak. Nekem volt olyan ismerősöm, aki korban hozzád hasonló, nő, neki is minden papír rendben volt, de ő sem kapott vízumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!