Usába illegálisan kimennétek?
Ha Magyarországon nem tudnál mit kezdeni magaddal és kint vannak a rokonok akik tudnak segíteni?
20F
11 es, ezt rád bízom elhiszed, vagy sem, én nem tartozok beszámoló kötelezettséggel feléd természetesen szabad vélemény nyilvánítás van. Én innentől lezártnak tekintem a kérdést.
Viszont privátban már kint élők\dolgozók vagy hamarosan kint élők\dolgozók tanácsát szívesen elolvasnám :)
"Usába illegálisan kimennétek?"
tegnap 20:59
"közben meg lett oldva hogy legálisan tudjak kint tartózkodni 3 évet munkavállalással"
Időpont ma 18:16
Vagyis a kérdésed feltevését követően, fél nap alatt elintézted, hogy 3 évig legálisan dolgozhassál az USA-ban!!
...és még mondják ezután, hogy nehéz az USA-ban legálisan munkát vállalni.
:)
13# Természetesen nem én intéztem el hanem a kint élő rokonaim, ha érdekel a részlet szívesen leírom privátban.
Lényegében ez a folyamat hogy legálisan menjek már el volt indítva fél évvel ezelőtt, és most jött meg a hír.
Engem is érdekelne a munkavállalási vízum hogy azt hogyan lehet kapni és milyen munkára kaptad mert nem nagyon osztogatják.
Simán lehetsz kint illegálisként amíg nem kapnak el Az kamu hogy csak szarlapátolást csinálhatsz. Dolgozhatsz műhelyben, építkezésen, vállalkozást is nyithatsz. Vannak államok ahol jogsit is szerezhetsz útlevéllel.
Rengeteg magyar van kint illegálisan. Ha szarabbul élnének mint itthon akkor hazajöttek volna inkább.
13-as vagyok.
Köszi, örülök, hogy megoldódott.
(Nekem amúgy állandó USA vízumom van már több mint 20 éve.)
17-es kis "retardált"kám! Még olvasni sem tudsz.
NEM 20 éves, hanem 20 ÉVE van!
Érted a különbséget?? Ha nem érted, akkor kérdezzed meg a háziorvosodat, vagy a patikust!
Magyarázattal ugyan nem tartozom neked, de sajnálom, hogy nem hallottál még 10 éves USA vízumról. Miután már kétszer is megkaptam, ezt ha összeadod, akkor pont 20 évet ad ki.
Lassan írtam, hogy megértsed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!