Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikában élők! Ti hogy...

Amerikában élők! Ti hogy jutottatok ki?

Figyelt kérdés

Ötéves korom óta az az álmom, hogy az Egyesült Államokban élhessek. Nektek hogyan sikerült kijutni? Mit csináltok odakint? Tudtok esetleg valamilyen hasznos tanácsot adni? Vagy esetleg segítséget?

Sikerülhet, ha nincs kint kapcsolatom és nem vagyok milliárdos?

Köszönöm! 17/L

Ui. Olyan hozzászólásokat nem kérek, hogy mindenképpen mondjak le róla, mert ez egy éretlen csitri álma, valamint olyat sem, amely olyan embertôl származik, aki még életében nem hagyta el a nappaliját, de a foltelbôl tud okoskodni!

2016. jan. 26. 20:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mint írtam, unokatesónőm kint dolgozik pincérnőként legálisan, vízummal. Megkérdeztem, eme cég által jutott ki, májusban szoktak interjúztatni:

[link]

2016. jan. 29. 19:08
 22/24 anonim ***** válasza:
.
2016. júl. 21. 12:56
 23/24 anonim ***** válasza:

""# 9/22-nek""

Mostmár amerikába is kaphatsz szakmunkásvizumot

Úgy hívják hogy "EB-3 VISA"

(esetleg ha valakinek van valami infója erről a vizumról akkor azt megoszthatja itt velünk előre is megköszönöm)

Ugyan sokat nem tudok róla de ha jól értettem rendelkezni kell egymunkáltatói szponzorral.

Innen nehéz szpnzort találni de például ha valakinek vanegy jó szakmája (pl parkettás ács asztalos bútorbeépitő gipszkartonos villanyász lakatos festő,homlokzat szigetelő burkoló stb)mondjuk azt meg lehet probálni hogy felrak egy fényképes angol-magyar nyelvű önéletrajzot mondjuk az indeed re, linkedin re,carrier builder re,craigslist re vagy az usajobs ra....hátha.

2016. júl. 23. 08:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Roviden: a mult rendszerben baratnom utan jottem ki, de megakartam varni, hogy egyutt menjunk haza, viszont nekem nem addig szolt a kintartozkodasom mint neki. A repteren vilagositottak fel, hogy odahaza mar disszidalassnak minosul a dolog es mi var ram, igy nem szalhattam fel a repulore. Itt maradtam semmi nelkul, itt kellett uj eletet kezdenem. Szuleimmel nem lephettem kapcsolatba, utlevleiket bevontak, figyeltek oket, rokonokat is, soha tobbe nem lattam oket. Igy lettem amerikai.
2016. okt. 12. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!