Utaznál Amerikába egy ott élő meghívására akit személyesen nem ismersz még?
A szitu az hogy te vagy egy 20-30 közti férfi és az interneten beszélgetsz egy korodbeli lánnyal aki meghívott téged nyárra 1-2 hétre Amerikába. Valós személy mert videochaten keresztül is beszélgetsz vele.
Nekivágnál? nem félnél hogy nem vár senki a reptéren amikor landol a géped?
Neked csak a repülőjegyet kellene fizetned meg az ehhez kapcsolódó dolgokat, mint pl útlevél, vízum vagy ESTA. Ő biztosít szállást és kaját.
Te sem láttad a Motel című filmet.
Nos nem csak Kelet-Európában lehet olyan, hanem máshol is a világon.
"Ha így készülsz, legfeljebb kellemes meglepetés ér. :)"
Én is erre gondoltam.
Még lehet hogy a repülőút előtt rácsörögsz, minden rendben, majd mikor landolsz, sehol senki, te meg egyedül a nagy világban.
Lehet hogy majd ott lesznek valahol a csarnokban és egy jót röhögnek a barátnőivel.
Rajtad, hogy nézd már ez kelet-Európából elutazott ide:)
Inkább ha akarsz tőle bármit is, hívd ide, itt legalább te vagy itthoni terepen.
Neked egy ilyen léghorgászat, mikor a kukacot a lukba lógatják :), megér ennyi energiát, időt, és pénzt, mikor jobb esetben is csak 2-3 bevetés lesz?
Ennyiért én itthon egész hónapban hajtanám a csajokat valamelyik menő pesti szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!