Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Utaznál Amerikába egy ott élő...

Utaznál Amerikába egy ott élő meghívására akit személyesen nem ismersz még?

Figyelt kérdés

A szitu az hogy te vagy egy 20-30 közti férfi és az interneten beszélgetsz egy korodbeli lánnyal aki meghívott téged nyárra 1-2 hétre Amerikába. Valós személy mert videochaten keresztül is beszélgetsz vele.

Nekivágnál? nem félnél hogy nem vár senki a reptéren amikor landol a géped?

Neked csak a repülőjegyet kellene fizetned meg az ehhez kapcsolódó dolgokat, mint pl útlevél, vízum vagy ESTA. Ő biztosít szállást és kaját.

2016. jan. 26. 17:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Te sem láttad a Motel című filmet.

Nos nem csak Kelet-Európában lehet olyan, hanem máshol is a világon.

2016. jan. 26. 17:19
 2/17 A kérdező kommentje:
mire gondolsz?
2016. jan. 26. 17:21
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha gondolod, utazz, de úgy készülj, mintha senki nem várna. Tehát ne érjen készületlenül, ha tényleg nem vár senki. Legyen nálad elég zsé, tudd, hogy kb. merre vannak motelek, stb. Ha így készülsz, legfeljebb kellemes meglepetés ér. :)
2016. jan. 26. 17:29
 4/17 anonim ***** válasza:

"Ha így készülsz, legfeljebb kellemes meglepetés ér. :)"

Én is erre gondoltam.

Még lehet hogy a repülőút előtt rácsörögsz, minden rendben, majd mikor landolsz, sehol senki, te meg egyedül a nagy világban.

Lehet hogy majd ott lesznek valahol a csarnokban és egy jót röhögnek a barátnőivel.

Rajtad, hogy nézd már ez kelet-Európából elutazott ide:)

Inkább ha akarsz tőle bármit is, hívd ide, itt legalább te vagy itthoni terepen.

2016. jan. 26. 17:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Tudom a címét és rágugliztam (vmi telefonkönyv vagy hasonló adatbázis volt), tényleg ő lakik ott. Nem mondom hogy ez garancia arra hogy nem szélhámos de ha valaki át akar veri akkor nem sokat árul el magáról a címét meg főleg nem.
2016. jan. 26. 18:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Elutaznék, de mindenképp lenne nálam annyi pénz, hogy önállóan is meg tudjam oldani azt az időszakot, amíg ott vagyok. Még csak szélhámosnak sem kell lennie, elég az is, ha élőben mégsem vagytok annyira szimpatikusak egymásnak, hogy két hetet együtt akarjatok tölteni.
2016. jan. 26. 19:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Vagy az is megtörténhet, hogy egy barátnője ráijeszt, hogy talán egy szatír vagy, mit lehet tudni, milyen emberek élnek itt a volt keleti blokkban. Szóval elég, ha ő is bemajrézik, és máris egyedül állsz a reptéren. De akkor is ki tudj hozni valami jót az útból. :)
2016. jan. 26. 19:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Semmiképp se indulnék üres kézzel, csak úgy hogy a pénzem a folyószámlámon van mert eleve arról kell fizetni a repülőjegyet is.
2016. jan. 26. 19:51
 9/17 anonim ***** válasza:
11%

Neked egy ilyen léghorgászat, mikor a kukacot a lukba lógatják :), megér ennyi energiát, időt, és pénzt, mikor jobb esetben is csak 2-3 bevetés lesz?

Ennyiért én itthon egész hónapban hajtanám a csajokat valamelyik menő pesti szórakozóhelyen.

2016. jan. 26. 20:00
 10/17 A kérdező kommentje:
ki hogy... van akinek többet ér az hogy bulizni megy minthogy kiránduljon.
2016. jan. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!