Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Elutaznál olyan valakihez...

Elutaznál olyan valakihez akit még személyesen nem ismersz?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy levelezel valakivel amerikából aki meghívna magához.

Nem kamu emberke mert láttad már webkamerán.

Neked egyedül az utazást kellene fizetned.

2015. nov. 10. 22:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Ez a körülményektől, részletektől függ. Hogy találtatok egymásra, le tudtad-e informálni stb.

Úgy semmiképp, hogy ki vagy szolgáltatva neki, pl legyen elég pénzed szállásra, kiadásokra. A legjobb, ha először nem egyedül mész.

Ha "túl szép, hogy igaz legyen" akkor nagyon gondolt át, ilyenkor szoktak megkérni, hogy hozzál/vigyél egy csomagot, vagy hasonlók.

2015. nov. 10. 22:37
 2/29 anonim válasza:
36%
Hát én őszintén ezt nem merném megkockáztatni egyedül.Ha tudsz vigyél magaddal valakit mindenképpen.
2015. nov. 10. 22:47
 3/29 A kérdező kommentje:
mitől félnétek egyedül? Attól hogy bánt? vagy hogy félrevezet?
2015. nov. 10. 23:08
 4/29 anonim ***** válasza:
20%
Aki hülye, az utazzon. Az se jelent semmit ha láttad webkamerán, mivel rengeteg szoftver van amivel más videóját teheted be, és ahhoz sem kell túl sok ész hogy akkor gépelj mikor a videón lévő. El sem hiszem hogy ennyire ostoba emberek is élnek a földön, azt hittem hogy mindenkinek van esze, de úgylátszik nincs.
2015. nov. 10. 23:25
 5/29 anonim válasza:
55%

Gondolom te lány vagy, ő meg férfi.

hány évesek vagytok?

2015. nov. 10. 23:47
 6/29 anonim ***** válasza:

Nem utaznék el. Azt, hogy webkamerán látod, még nem jelenti azt,hogy ismered. Napi szinten olvasni olyan sztorikat, hogy így csalják el a naiv lányokat, és szerencsés az a lány aki X. idő múlva el tud menekülni.

Ha annyira meg akarod ismerni személyesen akkor előbb hív el Magyarországra, és hazai környezetben ismerkedj..

2015. nov. 11. 01:01
 7/29 anonim ***** válasza:
En megkockaztattam egy ilyet, igaz, csak eun belül. Ha be biztosítja az ember magát, nem nagyobb a kockázat, mint a saját lakóhelyén találkozni. Szallas adatait nem megadni, konzuli védelmet igényelni, a meghívo fel szemelyijenek/-útlevélnek másolatát még repulojegy foglalás előtt elkerni. ...
2015. nov. 11. 04:37
 8/29 anonim ***** válasza:
75%

Én 3 hónapot voltam Miamiban egy haveromnál akivel Starkraftozás közben haverkodtunk össze, szinte minden nap játszottunk együtt, mikor meghívott egy nyárra, az utat kifizette nekem a zsebpénzéből, kint meg segíthettem az apja melójában és ezrért cserébe kaptam én is kis zsebpénzt, konkrétan napi 90$-t.. Mindig szabadkoztak, hogy sajnálják, hogy nem tudnak rendes napi bért fizetni, de nekik sem megy jól... Gyakorlatilag 400.000ft spórolt pénzzel jöttem haza, úgy, hogy 0val mentem ki:) pedig költöttem is kint bőven, itthonihoz képest nagyon nagy lábon éltem...

Mondjuk ha egy 40kg-os csaj lennék, nem vállaltam volna be, de 100kg-os pasiként nem éreztem magamat veszélyben :)

2015. nov. 11. 07:51
 9/29 anonim ***** válasza:
Ja meg most jutott eszembe, van egy csaj ismerősöm, ő remélem egyszer seggbe"rúgja" az élet, mert nagy parasztság amit csinál, ő chatruletten keres főleg usa beli luzer fiatalokat beeteti őket és ingyen nyaraltatja magát hollywoodban, new yorkban, meg ilyen helyeken.. Általában ellenszolgáltatást sem nyújt, mivel profi módon tudja orránál fogva vezetni a szerencsétlen kocka pasikat...
2015. nov. 11. 07:56
 10/29 anonim ***** válasza:
Off. Nekem a legfurcsább az volt. Hogy életvitelben és megjelenésben ők ott ugyan olyan átlag emberek, mint a mi családunk itt, és mégis nekik annyit jelent venni egy repülőjegyet a világ másik felére, mint nekem megvenni pl a havi bérletemet.
2015. nov. 11. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!