Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire esős a január Floridá...

Mennyire esős a január Floridában?

Figyelt kérdés
Január végén megyünk egy hétre Orlando környékére,és érdekelne mennyire lehet esőre számítani?(tudom Floridában kiszámíthatatlan barmikor eshet ,csak szeretnem tudni a januárra mennyire jelemző az eső)Milyen ruhát érdemes vinni? A segítséget előre is köszönöm : )
2015. dec. 29. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Az angolodat az ilyen oldalak fejlesztik majd a legjobban:

[link]

2015. dec. 29. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 29. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tul sok eso van de januar eleg hideg tud lenni neha,plane eszaka.Nappal polos ido van de este kell egy kis kabat.De volt mar hogy fagy is volt.Az idei ev eleg meleg mindenut az Elnino miatt ezert nem valoszinu hogy huvos lesz.
2015. dec. 29. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊 köszönöm a linkeket is de ezeket Megtaláltam énis! A harmadik válaszolónak különösen köszönöm mert erre voltam kíváncsi!😊 Remélem jó időnk lesz!Az este lehet hideg akkor ugyis a szállodában leszünk , Napközben szeretnénk mindenfelé menni! További válaszokat még várom!És ha esetleg valaki valami jó programot tudna esős időre azt Megköszöném
2015. dec. 30. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Azt mondod, megtaláltad a fenti időjárás statisztikákat, csak tornáztatsz minket????

Vagy azt mondod, megtaláltad, elolvastad, de jobb szereted, ha valaki leírja neked magyarul is még egyszer?

Olyan csicskának érzem ilyenkor magamat. Kicsit hülyének.

De most kezdjünk el neked tippeket adni arra, mit csinálj az esőben?

Ez komoly kérdés???

???????????????????????????????

2015. dec. 30. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Miert ne kerdezhetne? Elvegre erre van ez az oldal kitalalva.A statisztikak nem mindig mondanak sokat.Amugy ne paraz az essotol ha esik is csak rovid ideig szokott telen.Bemesz egy etterembe vagy boltba es amire kijossz jo ido van.Tripadvisor.co.hu. minden rajta van ha rakeresel Orlandora
2015. dec. 30. 22:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak nagyon nagyon szépen köszönöm ezt a linket! Jó oldal nagyon :)

Kedves másik válaszoló remélem számodra kielégítő választ fogok majd írni...

Szóval jobban megnézve nem találtam meg az első linket csak a másodikat de eddig sajnos nem volt időm a gép elé leülni csak telefonról írtam és néztem ...

Szóval igen saras vagyok ebben ..hogy úgy reagáltam rá ,hogy már megnéztem ezért ne haragudj..csak hasonló volt. Viszont mint a másik válaszoló is írta valakinek nem sokat mond a statisztika ..sajnálom én egy ilyen tudatlan ember vagyok ,hogy nem tudom ebből leszűrni ,hogy ha esik mire számítsak...És sajnos nekem szükségem van arra ,hogy valaki leírja ,hogy polo napközben este kabát ....Igen azt felfogom belőle ,hogy a január nem túl csapadékos de nem tudom ,hogy ha esik az általában 2 napig tart vagy jön egy rohadt nagy zuhé utána meg süt a nap... szerintem annak aki nem arra felé él ez nem ilyen természetes... Mint a másik választ adó is írta bemegyünk valahova kijövünk és vége az esőnek... Pl én Hollandiában élek ha itt elkezd esni akkor van hogy napokig hetekig esik majd utána 1 hónapig nem .... szóval nekem ezt jelenti az eső ...

Igen szeretem több helyről hallani ,hogy mint merre mert most az egyik álmunk válik valóra amiért rohadt keményen megdolgoztunk.. És sajnálom ,hogy van pofám program ajánlatot kérni esős időre... Nem azt kértem ,hogy keresgess nekem a neten ,hogy mit csináljak mert azt én is tudok... mint ahogy fogok is ezen az oldalon amit kaptam... De főleg arra gondoltam ,hogy lehet aki kint él x éve Az azt fogja mondani ez nem olyan felkapott nem fogod megtalálni turista könyvben de érdemes elmenni... pl egy érdekes kávézóról vagy valami kis eldugott templom amit érdemes megnézni...ilyenekre gondoltam... hidd el nekem ha Hollandiába jönnél tudnék a mi környékünkön olyat mutatni amit érdemes megnézni és még sem olvasnál róla sehol mert nem kapták fel... vagy meg tudnám mondani ha szeretnél coffe shopba menni melyik van úgy megcsinálva belülről ,hogy látni kell ... Szóval ennyit erről ...MErt nem azt írtam ,hogy tudsz e esős időre programot ajánlani hanem és ha esetleg....

Remélem kaptál választ a kérdésedre Mert én igen !

Köszönöm még egyszer az utolsó válaszolónak ,hogy számomra érdemes választ adott! Boldog Új Évet Mindenkienk

2015. dec. 31. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!