Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi legyen a B terv?

Mi legyen a B terv?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok, Au pair szeretnék lenni Amerikában. Minden álmom, hogy ott éljek! Ha esetleg nem tudnék ott maradni és haza kell jönnöm, mi legyen a B terv? Tudom, hogy ezt nekem kéne tudni de nem tudom! Itt semmit se akarok dolgozni... Olyan munka vagy továbbtanulási lehetőség kéne, amivel minél többször vagy esetleg véglegesen kimehetnék oda! Tippek?

2015. dec. 2. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
pedig viszonylag korrekt valaszokat kaptal annak ellenere hogy egy teljesen fogalmatlan tini vagy, ami ennyi idosen mar szegyen.
2015. dec. 4. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:

"Hát igen a kedves magyarok... :)

Nem is tudom mit vártam."

Sok meglepetés fog még érni téged az életben... dehát senki sem lehet helyetted hülye.

2015. dec. 4. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:

"Olyan munka vagy továbbtanulási lehetőség kéne, amivel minél többször vagy esetleg véglegesen kimehetnék oda!"

Mondjuk orvos, vagy mérnök. Előny ha jó is vagy benne.

Tucatdiplomás (pl. marketing, kommunikáció, politológia...) meg szakma nélküli embereket nem fognak nagyon marasztalni...

2015. dec. 4. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:

" Ha esetleg nem tudnék ott maradni és haza kell jönnöm, mi legyen a B terv?"

B terv?

Hazafelé menj tovább keletre ugyanannyit.

2015. dec. 4. 20:55
 15/16 anonim válasza:
Amerikán belül hol?Kanada jó hely sok a lehetőség, Dél-Amerika is nagyon szép, állítólag Chile nagyon európai ország, de a többi is szépen fejlődik, pl Urugvay dél amerika svájca szokták mondani.Az USA ugye nem a legjobb hely, nehéz munkát találni, rossz a megélhetés, az oktatás drága, és nagyon színvonal alatti, állami biztosítás sincs, ha lebetegszel, rámegy a gatyád...szóval azt nem ajánlanám, de am én is Amerikába készülök Peru v Chile a cél:))
2015. dec. 6. 18:31
 16/16 anonim válasza:
Ahha most látom, h az USA ra gondoltál.. szerintem nézz utána, nem értem miért akarnál európai ként odamenni, annál még Magyarország is jobb, max néhány helyen jobb az időjárás, meg van oceán, de ennyi.
2015. dec. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!