Mi legyen a B terv?
1. A kérdésre válaszolj.
2. Függetlenebb vagyok annál mintsem eltartsanak. 21.század.... Ráadásul a nőket szeretem.
Én biz' a kérdésre felelek mert nem hogy a B terv hanem az A terv kéne, hogy valamelyik európai ország legyen . Bármibe fogadom, hogy fogalmad sincs, mi zajlik az USÁ-ban a valóságban. Én éltem ott, most Kanadában, maradok is itt.
Egyébként természetesen kitanulhatsz programozónak, orvosnak, kutatónak, atlétának, világszínvonalra gyakorlod szakmád és szabad az út.
"Itt semmit se akarok dolgozni.."
akkor tényleg menj, minél hamarabb
Hát igen a kedves magyarok... :)
Nem is tudom mit vártam.
Jajj...már megint ez a kedves magyarok duma,mert persze mi vagyunk a hülyék meg rosszindulatúak stb stb....
"Nem is tudom mit vártam."
Na ezt tényleg nem tudom,hogy mit vártál egy ilyen értelme nincs,életképtelen kérdés után.......ez is csak az ilyen álmodozók által az utazás topicba beböfögött,értelme nincs,amerikás kérdések csoportját gazdagítja......amire persze minden kérdező,csakis normális válashokat vár.........
Minek B terv? Légy kemény! Meg tudod csinálni Igen! Igen!
Menni fog az (remélem), mert
Snoopy után szabadon: nincs itt helyed, tavozz te el(b)!
ui.:
Az a k.va bili közel van az ágyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!