Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikai nyári tábori munka?

Amerikai nyári tábori munka?

Figyelt kérdés

Van olyan szervezet, ami által ki lehet menni kevesebb nyelvtudással is dolgozni egy ilyen táborba, vagy minden esetben megkövetelt a majdnem anyanyelvi szintű angol nyelvtudás?

Azt tudom, hogy a CCUSA és a Camp Leaders-nél kell a nyelvtudás!

2015. nov. 6. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyelvtudás egyértelműen kell viszont ha már tudsz angolul kommunikálni az is elég. Úgy tudom hallgatói jogviszony szükséges még hozzá és mehetsz. (gondolom ez megvan)
2015. nov. 6. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, hallgatoi jogviszony van, az angollal vagyok bajban, ugyanis abbol a kozepfok meg nincs meg, es azert a taborban gyerekekkel kell kommunikalni, qmi azert bonyolultabb, mint egy felnottet megkerni, hogy magyarazza el mas szavakkal a mondanivalojat, mert ezt epp nem teljesen ertem.
2015. nov. 6. 15:46
 3/7 szabina555 ***** válasza:

nem kell éppen gyerekekkel kommunikálni, a magyarok 80%a konyhán dolgozik, ott pedig nem foglalkozol gyerekekkel. kb.középszintű tudás elégséges lehet az interjún, ha ilyen munkára mész, mert kb.annyit kell megértened hogy mosogass el, stb.. (természetesen ez túlzás, sokkal több mindent kell megértened).

de magadnak teszel jót, ha értesz és tudsz is angolul jó, mert akkor tudsz barátkozni, stb.. igazán élvezni a nyarat. máskülönben nem lesz egy jó buli. ezekre még márciusban lehet is jelentkezni (CCUSA-nal biztosan), és addig még bőven megtanulhatsz középszintig, akkor nulla szintről is. mindennap angolozz, és kész. aztán nyárig még jobban tudod fejleszteni a nyelvtudásod.

2015. nov. 6. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a Camp Leaders oldalán olvastam, hogy kisegítőnek alapképzésben, osztatlan vagy mesterképzésben tanulók vehetnek részt, gyerekfelügyelőként pedig a FOKSZ-os, illetve OKJ-s tanulók. Én jelenleg FOKSZ-on vagyok, tehát kétlem, hogy ne kelljen gyerekekkel kommunikálnom. Pedig szívesebben lennék kisegítőszemélyzet, nem is értem, miért van ez a megkülönböztetés.
2015. nov. 7. 09:52
 5/7 szabina555 ***** válasza:

hát azt nem írtad, hogy gyerekfelügyelő lehetsz csak.

akkor mindenképp kell egy majdnem felsőfokú angol, már csak azért is, hogy értsd mit akar az a szerencsétlen gyerek, akire vigyázol

2015. nov. 7. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha most elkezdenéd az angol tanulást nyárra szép eredményt érnél el viszont egy felső fokú szintet már nem igen, viszont én azt javaslom hogy ennek ellenére is kezdj hozzá az angol tanuláshoz.
2015. nov. 7. 13:36
 7/7 anonim válasza:
Én is olvastam már a Campleaders oldalát jó párszor, de én nem láttam semmiféle megkülönböztetést. Én úgy emlékszem, annyi van meghatározva, hogy hallgatói jogviszony, meg asszem már két félévednek meg kell lennie az egyetemen. De ajánlom, hogy olvasd át ezeket az oldalakat alaposabban.:)
2015. dec. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!