Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Imádom amerikát! Ti is így...

Imádom amerikát! Ti is így vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, nagyon szeretem Amerikát, sokkal jobban mint Magyarországot. Szüleimmel nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy kiköltözzünk, de én nagyon szeretnék.

Ha a TV-ben nézek egy amcsi filmet a szívem szakad meg, hogy én nem lehetek ott, és hogy a gyerekkoromat miért nem ott tölthetem. Sírni is szoktam e-miatt. Nagyon remélem hogy össze fog jönni nekem ez a költözés később. A nyelv kítűnően megy. (magas szintű angol nyelvvizsgám megvan). Mihez kezdjek már nem bírok magammal! :)) Annyira kint szeretnék élni!

2015. okt. 28. 22:28
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
82%

Észak-Amerika mely részére gondolsz? Kanada vagy USA?

Én a filmek alapján semmiképpen nem mennék sem Kanadába, sem USA-ba. Nem látok semmi vonzót.

Ha azért sírsz, mert nem amerikai vagy, akkor érdemes lenne lélekgyógyászhoz fordulnotok, mert ez egy betegség.

2015. okt. 28. 22:33
 2/41 A kérdező kommentje:
USA/ New York
2015. okt. 28. 22:44
 3/41 A kérdező kommentje:
nem azért sírok mert, hogy nem vagyok amerikai, hanem mert még nem lehetek ott :(
2015. okt. 28. 22:46
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák. Ha mindenképpen az USA-ba kellene költöznöm, talán New York lenne az utolsó, amivel megbékélnék. Akkor már inkább valami földszintes kisváros vagy falu, tanya.
2015. okt. 28. 22:47
 5/41 anonim ***** válasza:
83%

"mert még nem lehetek ott :("

Van egy rossz hirem: Valoszinuleg a jovoben sem lehetsz majd ott, legfeljebb turistakent.

2015. okt. 28. 22:50
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért ott sincs kolbászból a kerítés. :)

Én nem szívesen élnék ott, pláne nem nagyvárosban. Esetleg egy jó nagy farmon, ott meg tudnám szokni. :)

Amúgy készülj fel, mindjárt jönnek a nagymagyarok, hogy ezzel mennyire elárulod a hazádat.

2015. okt. 28. 22:56
 7/41 A kérdező kommentje:
Tudom és köszi a válaszokat :) De ha ez van hát ez van.
2015. okt. 28. 22:57
 8/41 A kérdező kommentje:
Hány év munkának kell eltelnie ahhoz, hogy zöldkártyát kapjak? Vagy hogy megy ez? :)
2015. okt. 28. 22:58
 9/41 M@teee válasza:
76%
Én undorodok a kultúrájuktól. pl hálaadáskor gyakorlatilag több millió őslakos megölését ünneplik! Most ez olyan mintha itt a holokausztot ünnepelnénk. Milyen már ez?
2015. okt. 28. 23:04
 10/41 anonim válasza:
84%
Sok ám az elhízott ember ott. Egy magyar film nézésekor a magyar valóságot látod? Hogy érzed? New York államra vagy New York City-re gondoltál? Van neked arról fogalmad milyen a közbiztonság ott? Nincs még, 16 évesen..
2015. okt. 28. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!