Angliát vagy Amerikát válasszam, ha érdekel a színészet és kiszeretném próbálni magam?
Első:
Nem egyedül te gondolod így:D
És amúgy az első inkább az legyen, hogy felfogadsz egy tanárt és elsajátítod az adott terület akcentusát tökéletesen, különben nem fognak alkalmazni, különösen a kritikus angolok. (Tudom, mindenki jön azzal, hogy de kint megtanulod a nyelvet, csak mire tökéletesen elsajátítod az akcentust azok évtizedek lehetnek, de akinek nincs tehetsége hozzá annál akár egész életében kiszúrják a helyiek, hogy külföldi).
Az, hogy Amerikában nagyobb lenne az esélyed pedig kétlem, nagyobb ott a piac, de a 'nevenincs' konkurenciából is van bőven.
Amerikaban nem fogsz tudni szineszkedni, mert papirok nelkul egyik agency sem all veled szoba. Papirokat meg csak zoldkartya lotto vagy hazassag utjan tudsz szerezni. Szoval marad Anglia.
Ja, es amerikaban dunat lehet rekeszteni a szinesz palantakbol. Egy casting studio mellett laktam halivudban anno es reggel mikor mentem dolgozni, mar hajnalban elkezdtek sorba allni a delutani castingra. Az utca vegen kigyozott a sor es abbol kivalasztottak kb. kettot.
Angliaban nagyobb az eselyed szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!