Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen Colorado-ban élni?...

Milyen Colorado-ban élni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Minden érdekel növényektől, éghajlaton és állatvilágon keresztül a közlekedésig. Ha akad olyan, aki még vadászik, kirándul is arrafelé, esetleg ismeri a Colorado-i hegyeket, akkor legyen szíves írni. Nagyon fontos lenne. Ezen a helyen játszódik az új könyvem, és eddig nem találtam elég (sok) információt. Előre is nagyon szépen köszönöm a kommenteket. Szívesen fogadok privát levelet is. E-mail és msn: nory155@hotmail.com.
2010. márc. 11. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem éltem CO-ban még, de az USA-ban élek és tervezem, hogy CO-ba költözöm hamarosan. Én azt hallottam, hogy nagyon jó, mert nagyon változatos a domborzata, így a hegyektől kezdve, a tavakon és síkságokon át, minden megtalálható ott. Egyes részein meleg van, míg közben a hegyekben havazik. Az USA-ban a legtöbb embernek először a síparadicsom ugrik be CO-ról.
2010. márc. 11. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sajna nem jártam még ott, de nekem nagyon tetszik Colorado, gyönyörűek a hegyei és tetszenek a kisvárosai.
2013. aug. 2. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!