Düsseldorfi repülőtéren szálltál már át? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Chicagoba utazom egy hét múlva, és Düsseldorfban fogok átszállni. A jegyemet utazási idorától rendeltem. Az átszállásra 35percem van. Azt mondták az irodában, ez elég, mert nagyon kicsi a düsseldorfi reptér. Tapasztalatok?2010. okt. 18. 19:14
1/4 anonim válasza:
nekem egy órám volt, kerestem egy dohányzót, elszívtam három cigit, utána elkezdtem megkeresni a kaput, és még úgy is várni kellett. szóval elég.
2/4 A kérdező kommentje:
Én sokat dohányzom,így ez is problémát okoz!Ha előbb elintézem a jegykezelést,utána még módomban áll cigizni,ha marad időm?
2010. okt. 19. 07:06
3/4 anonim válasza:
35 perc veszélyes.. Mi van ha késik 15 percet a gép?? Nem ritkaság, mindennapos az ilyen...
Szerintem nem érdemes így foglalni a jegyet főleg nem Chicagoba, ahova rengeteg járat van..
Lufthansa, KLM, British Airways, Airfrance, Delta...
4/4 anonim válasza:
És azt ne feledd, hogy sok reptéren MÁR 30-45 PERCCEL AZ INDULÁS ELŐTT MEGKEZDIK A BESZÁLLÁST... Necces, de sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!