Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehetnék sikeres...

Hogyan lehetnék sikeres hollywoodi rendező?

Figyelt kérdés
Már kisgyerekkorom óta az az álmom, hogy Los Angelesben éljek és filmekkel foglalkozhassak. 14 leszek, így már tehetek egyet s mást ez érdekében (pl a jó tanulás, ami már megvan). Jövőre leszek nyolcadikos, így már tudnom kéne, hogy milyen iskolába megyek. Milyen suli lenne a legjobb? Ami lehetőleg ad szakmát is. Ha sikerülne minden érettségiig, az lenne a tervem, hogy elmegyek dolgozni, közben a szüleimnél lakok természetesen, ahogyan eddig is, összegyűjtök annyi pénzt, amennyi elég lenne New Yorkba (mert barátom rokona ott él, és ő majd tudna nekünk segíteni, talán ott munkát találni). Ha lesz egy normális melónk ott, ami jól fizet, így félre lehet rakni egy csomót, akkor az addig szuper. Eddig a dolgokkal tisztában is vagyok, ez se lesz könnyű, de mindent megteszek az ügy érdekében. Kb 5-6 évig stabilan melóznánk, amíg összegyűlik annyi, hogy elég legyen Los Angelesbe (tehát szállás, egyetemi tandíj), ahol remélhetőleg találunk munkát. Ott elkezdenénk egy filmes egyetemre járni. Na itt akadtunk meg. Ezután mi legyen? De az eddigi dolgok is kicsit "homàlyosak", mintha nem "csak" ennyit kéne tenni ezért az egészért. Tudnátok adni tanácsokat, lehetőleg mindenhez, mert egész nap ezen jár az agyam. Nagyon szeretnék rendező lenni, bármit megtennék ezért. Már arra is gondoltam, ha egy filmem sikeres lesz, akkor Beverly Hills-ben fogok élni, és a családomnak ott egy nagy házat venni+magamnak. Ez az én ÁLMOM. Bármit megtennék.

2015. aug. 25. 23:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

" csak épp te sosem jutsz ki oda, mivel - mint már ezerszer leírtuk - innen nem lehet. Az esély kb. 0,0001%..."

Te a saját hozzászólásodat nem olvasod??? nagyon nagy tudású!!! ezt te írtad!!!!

2015. aug. 30. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
szövegértelmezés : 1-es! leülhetsz!
2015. aug. 30. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha egy Hollywood-i stúdiónak akarsz rendezni, akkor a tehetség megléte mellett meg kell tanulni az ottani munkamódszereket, be kell illeszkedni a gépezetbe. Nagyon kötött rendszerben dolgoznak, nem igazán lehet kilógni a sorból. Vannak kreatív, őrült rendezők, de a száz év alatt kialakult módszert ők is megtanulták, másképp nem megy.

Vagy ha nem megy, akkor lehetsz független filmes, amihez viszont támogatók kellenek. (Hacsak nem csinálsz egy egykamerás minimál sikerfilmet, mint az "Ideglelés".)

Szerintem nagyobb az esélyed Európában, itt jobban fogadják a kezdőket és a független filmeseket. Első körben ne sikeres Hollywood-i rendező akarj lenni, csak jó rendező. Legyen ez az első lépés, minden más menet közben majd alakul.

2015. szept. 4. 21:26
 14/17 anonim válasza:
Ha sikeres rendező leszel, akkor légyszi vegyél be egy filmedbe! Mert én meg híres hollywood-i színésznő szeretnék lenni! :D
2015. nov. 19. 00:15
 15/17 anonim válasza:
0%
Imádkozz az ördöghöz! Minden filmsztár, rendező azt csinálta. Vagy az illuminati miatt lettek azok.
2016. jan. 31. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül belőled?
2021. jan. 24. 09:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Pár éve elkezdtem beateket csinálni FL Studioban, most azt gyűröm, de persze ugyanúgy érdekelnek még mindig a filmek is. Emellett gyűjtöm a pénzt, hogy legyen tőkém. Sínen vagyok egyelőre, érzem, hogy tehetséges vagyok a zenében és filmek terén is.
2021. jan. 26. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!