Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek kiengednek 2...

Szerintetek kiengednek 2 hétre Amerikába, annak ellenére hogy le voltam tartóztatva? (de csak 4 óra hosszára) HELP ( részletek lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy március 15-én utaznék New Yorkba modell castingra hívott ki a menedzserem. Nem túl jó körülmények közt éltem és elkövettem egy kisebb (40.000 Ft-os) lopást. Csak két hétre mennék ki, de ezt is elbírálják. Szerintetek ennek ellenére kiengednek. Volt egy kérdés hogy voltam-e már letartóztatva én azt írtam nem, mivel csak előzetes volt. Nagyon aggódok, segítsetek.
2010. márc. 10. 17:23
 1/5 A kérdező kommentje:
ha valamit nem értetek vagy rosszul fogalmaztam nézzétek el nagyon ideges vagyok, vagy kérdezzetek ha nem értetek valamit.
2010. márc. 10. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

De ezt miért nem a rendőrségen kérdezed meg??

Vagy valahol ahol tényleg értenek hozzá!

2010. márc. 10. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csinálj belőle gondot. Nem hiszem hogy probléma lenne.Ez nem olyan nagy kaliberű dolog.

Hogy sikerült ilyen helyzetbe kerülnöd?

2010. márc. 10. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Már megigényelted az ESTA-t? Mit jeleztek vissza? Ha le voltál tartóztatva, akkor írd be, hogy le voltál tartóztatva, mert ha hazudsz, azzal újabb bűncselekményt követsz el, amit nagyon komolyan vesznek. Én a kérdéssel a budapesti amerikai konzulátushoz fordulnék a helyedben (telefonon). Ők tudnak neked 100%-os választ adni. Ha ők nem, akkor érdemes olvasgatni a témában angolul. Biztos, hogy vannak hasonló helyzetben lévők. Ha pedig ez sem megy, akkor a témában jártas ügyvédet kellene megkérdezni, mert ez komoly dolog. Sose hazudj hatóságoknak az általad lekisebbnek ítélt dologban sem, mert nagyon nagy baj lehet belőle. Az egy újabb bűncselekmény.
2010. márc. 11. 05:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha az ESTA-n hamis adatot szolgáltattál, akkor azt bizony - jó eséllyel - el fogják utasítani. Ugyanis az külügyi szerv jogosult lekérni az adataidat, ez volt a feltétele a vízumkényszer oldásának. [Még szenzitív adatokat is meg akartak szerezni, pl, ha ismert, akkor a szexuális identitás és társai..., de ehhez nem járult hozzá - hivatalosan - a magyar kormány.]
2010. márc. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!