Szerintetek kiengednek 2 hétre Amerikába, annak ellenére hogy le voltam tartóztatva? (de csak 4 óra hosszára) HELP ( részletek lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy március 15-én utaznék New Yorkba modell castingra hívott ki a menedzserem. Nem túl jó körülmények közt éltem és elkövettem egy kisebb (40.000 Ft-os) lopást. Csak két hétre mennék ki, de ezt is elbírálják. Szerintetek ennek ellenére kiengednek. Volt egy kérdés hogy voltam-e már letartóztatva én azt írtam nem, mivel csak előzetes volt. Nagyon aggódok, segítsetek.2010. márc. 10. 17:23
1/5 A kérdező kommentje:
ha valamit nem értetek vagy rosszul fogalmaztam nézzétek el nagyon ideges vagyok, vagy kérdezzetek ha nem értetek valamit.
2010. márc. 10. 17:25
2/5 anonim válasza:
De ezt miért nem a rendőrségen kérdezed meg??
Vagy valahol ahol tényleg értenek hozzá!
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj belőle gondot. Nem hiszem hogy probléma lenne.Ez nem olyan nagy kaliberű dolog.
Hogy sikerült ilyen helyzetbe kerülnöd?
4/5 anonim válasza:
Már megigényelted az ESTA-t? Mit jeleztek vissza? Ha le voltál tartóztatva, akkor írd be, hogy le voltál tartóztatva, mert ha hazudsz, azzal újabb bűncselekményt követsz el, amit nagyon komolyan vesznek. Én a kérdéssel a budapesti amerikai konzulátushoz fordulnék a helyedben (telefonon). Ők tudnak neked 100%-os választ adni. Ha ők nem, akkor érdemes olvasgatni a témában angolul. Biztos, hogy vannak hasonló helyzetben lévők. Ha pedig ez sem megy, akkor a témában jártas ügyvédet kellene megkérdezni, mert ez komoly dolog. Sose hazudj hatóságoknak az általad lekisebbnek ítélt dologban sem, mert nagyon nagy baj lehet belőle. Az egy újabb bűncselekmény.
5/5 anonim válasza:
Ha az ESTA-n hamis adatot szolgáltattál, akkor azt bizony - jó eséllyel - el fogják utasítani. Ugyanis az külügyi szerv jogosult lekérni az adataidat, ez volt a feltétele a vízumkényszer oldásának. [Még szenzitív adatokat is meg akartak szerezni, pl, ha ismert, akkor a szexuális identitás és társai..., de ehhez nem járult hozzá - hivatalosan - a magyar kormány.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!