Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan költözhetnék ki Los...

Hogyan költözhetnék ki Los Angelesbe?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok oldalt olvastam erről, de mindenhol máshogy irják le! Valaki össze foglalná?

A repülőjegy? Mennyi? Átszállás van? Hol? Bőrönd mennyi? (2-3 nagy) + egy kézi!

A vízum? Mennyi? Hol lehet beszerezni?

Különösebb szabályok odakint?

Megköszönném az értelmes bő válaszokat :-)

2015. jún. 25. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
2015. jún. 25. 18:30
 2/10 anonim válasza:
61%
Repülőjegy >200.000Ft, átszállás, ha Pestről indulsz biztos hogy van, általában frankfurt. Bőrönd a légitársaságtól függ, hogy mennyit enednek, de arra is rá lehet fizetni, ha vinni akarsz többet. Bevándorló vízum kell neked, amit nagyon nehéz megszerezni, jó ha már most van munkád, akkor könnyeb, de ha ilyen tájékozatlan vagy, akkor keresgélj még.
2015. jún. 25. 18:31
 3/10 anonim válasza:
adok én értelmes bő választ mert úgy látom nagyon nem vagy tisztában ezzel.költözni? ahogy azt te elképzeled.beadod szépen az igényedet ők meg elküldenek a fenébe.hacsak nem vagy atomfizikus vagy valami nagyon speciális szakmád nincs amit keresnek.vagy egy kint felejtett családod.minden nap van itt ezer ilyen kérdés.az ott nem az európai unió hogy fogod magad és mész.
2015. jún. 25. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem teljesen világos hogy érted ezt a kiköltözés szót. Csak úgy kimenni, és munkát vállalni legálisan? Felejtsd el. Ha ez úgy menne, több(tíz)millióan indulnának a jövőhéten.

Túrista vízummal kimehetsz max 90 napra, azt neten lehet igényelni, kb 10 dollárba kerül. [link]

Átszállás van, valószínű Londonban, a jegyár szezontól függ, én 187 ezerért vettem oda-vissza San Diego-ba Októberben. Bőrönd légitársaságtól függ.

Olyat lehet, hogy kimész túristaként, és ott maradsz illegálisan, sok olyan magyart ismerek, a saját tesóm is úgy él kint, de akkor jóval nehezebb lesz munkát találni, nem lesz biztosításod, egy kórházi kezelés akár több tízezer dollárba kerülhet. Többet nem utazhatsz külföldre, mert a határon elkapnak, és hazaküldenek magyarba, plusz kitiltanak az USA-ból. Országon belül inkább csak az államhatárokon lévő ellenőrzéstől kell taratani, ha ott igazoltatnak akkor szintén goodbye.

2015. jún. 26. 10:26
 5/10 A kérdező kommentje:
És ha a 90 nap alatt össze házasodok?
2015. jún. 26. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha egy amerikai állampolgárt veszel el, akkor azonnal bekell adni a papírokat a tartózkodási engedély kérelemhez, és kezdetét veheti egy hosszas procedúra. Sok papírmunka, ügyvéd, magas költségek, stb.

Öcsém elvett egy amerikai lányt, jó másfél év múlva kapta meg a tartózkodási engedélyt, addig nem is mertek hazajönni, mert lehet, hogy nem engedték volna vissza. Az állampolgárság az meg beletellik jó sok évbe mire megkapható. Nincs könnyű útja a legális letelepedésnek. Ami nem is csoda, hiszen akkor tényleg százmillió ázsiai, afrikai, meg európai próbálkozna. Sokaknak vonzó az amerikai élet. Ha kint születik gyereked, még az sem jogosít fel arra, hogy ott élhess.

2015. jún. 26. 20:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem..... Köszönöm az értelmes választ :-)
2015. júl. 1. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Sehogy honey, de megprobalhatod....
2015. júl. 3. 02:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Nincs o
2015. júl. 4. 23:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Nincs olyan hogy lehetetlen...

Sok magyar ki ment már

Én is próbálkozni fogok ;)

2015. júl. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!