Hogyan költözhetnék ki Amerikába?
: a Cosmoban olvasom nekem megbízhatónak tűnnek
Ja. A Cosmo az megbízható. Hát akkor sok sikert.
ha nem olyan valaszok kellenek, hogy mi kella kikoltozeshez, akkor mit irjunk?
persze, menj csak!
A magyar színészképzéssel nem fogsz befutni külföldön (itthon se nagyon). Ha valamit is érne az itthoni képzés, már kéne lennie egy világsztárunknak. Szerintem inkább külföldön tanulj.
A modellkedésről: a legjobb magyar ügynökség a VM, nekik van a legjobb nemzetközi kapcsolatrendszerük. Szerintem náluk próbálkozz.
Nem tudom hány éves vagy, de érettségi után jelentkezhetsz egyetelmre az Usába pl New yorkban, The American Academy of Dramatic Arts, gondolom Los Angelesben is vannak ehhez hasonló sulik. Nem könnyű bejutni, de nem is lehetetlen. Viszont nem kevés pénz. De még ha gimi alatt vállalsz diákmunkát, és pl. Az első évet valahogy ki tudod fizetni, ha még a szülők segítenek, akkor utána már tudsz kint is egyetem mellett diákmunkát válallni, így a többi évedet már tudod finanszírozni. tehát először az utazás és az első év pénze kell hogy meglegyen.
A modellkedést én nem támogatom, volt kapcsolatom nemzetközi modellügynökséggel, de én nem ajánlanám. Színjáték, bájvigyorgás, hazugságok. És szerintem nem ez az élet
inkább akkor a színművészeti. Ha már New Yorkban végzel, akkor utazhatsz az usába és ha ügyes vagy, amihez hozzá tartzik a perfect angol, tehát már alig-alig hallatszik az akcentusod, kaphatsz kisebb szerepeket. Jókor kell lenni jó helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!