Mennyi pénz/mi kell ahoz hogy kijussak Los Angelesbe?
> Ja és vízum.
Vízum mondjuk nem. Csak ESTA.
ESTA + repjegy oda-vissza + bizonyitanod kell, hogy hol fogsz aludni, enni, es mindezt mibol fedezed.
Es akkor meg egyaltalan nem biztos, hogy a bevandorlasi tiszt beenged.
Meghivolevellel (valaki felelosseget vallal erted a LA-i tartozkodasod idejere) nagyobb esely van, hogy beengednek.
- Ha turistakent erkezel, allitsd ossze elore, mit akarsz megnezni, es berelj autot, foglalj szallast - nyomtatsd ki a foglalasokat es vidd magaddal, hogy meg tudd mutatni belepeskor, hogy ott fogsz aludni, bereltel autot stb.
- Ha azon gondolkodsz, hogy munkat keresel, akkor add fel, es ne is indulj el, mert munkavallalasi engedely nelkul meg mosogatni se vesznek fel (es a bevandorlasi tiszt ropteben visszakuld az elso repulovel, ha megmondod, hogy munkat jottel keresni)
#7-es 100%-ban hasznos.
Azt meg nem vagom,hogy a kerdesbol hogyan kovetkeztet a 6-os arra,hogy a kerdezo nem tud angolul.Talan mert magabol indul ki? Plusz Amerikaba a vilag minden tajarol erkeznek emberek es nem a kulsejukrol v allampolgarsagukrol iteli meg oket a bevandorlasi tiszt.Tokmindegy,hogy pl egy Armani oltonyt viselo nemet allampolgar vagy egy kukas zsakba oltozott paki akar belepni az orszagba.Ha az iratok rendben vannak + megfelel a kerdeseknek akkor szabad az ut.
Aki pedig nem tud a temahoz hozzaszolni csak a nyelvtanba belekotni az nagyon rossz helyen tapogat itt.A magyar emberek nagy resze nem tud helyesen irni.De attol meg lehet,hogy sokmindenben tajekozottabbak es okosabbak mint az onkentes nyelvtan tanarok.
8-as, nem a helyesírásából következtettem arra hogy nem tud angolul, sőt, még csak nem is magamból indultam ki. Bár nekem anyanyelvem az angol, és annak ellenére hogy a magyar tanult nyelv, igen, tudok helyesen írni, de most nem ez a lényeg. Onnan következtettem rá hogy nem tud angolul, hogy nem írta be angolul a google-ba hogy mit akar, pedig legalább 20 oldalt kidob amiből 16 amerikai, ahol le van írva minden részletesen. De ha csak az esta.us/magyarorszag weboldara megy fel, ott is letud olvasni mindet részletesen.
Azt meg ne akard már nekem megmagyarázni, hogy amikor az útlevélben meglátják hogy kelet-európai a személy, akkor nem kezdenek másként viselkedni. Az írataid lehetnek rendben, de a gyanú egyből ott van a tisztben hogy ez munkát akar vállalni és itt akar maradni illegálisan.
Amerikában születtem, ismerem a saját országomat és tudom hogyan működik.
9-es,erdekes gondolatmenet,ott a google mindenre...akkor minek a gyakorit hasznalni? az is erdekes,hogy ha amerikai allampolgar vagy akkor hogy tapasztaltad meg a kulonbozo banasmodot?Es persze beszereztel magyar klaviaturat is mert arra nagy szukseg van az USA-ban gondolom....
De akarhogyis van,akarhol is elsz nem fontos.A lenyeg,hogy a kerdesre adott valaszod total lekezelo volt.
Megjegyzes: en meg pont ezert szeretem ezt az orszagot mert itt pont le sem sz@rja senki,hogy honnan jottel,de lehet,hogy eddig meg csak nekem nem volt rossz tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!