Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi pénz/mi kell ahoz hogy...

Mennyi pénz/mi kell ahoz hogy kijussak Los Angelesbe?

Figyelt kérdés

2015. jan. 24. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
A repülőjegy ára.
2015. jan. 24. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Ja és vízum.
2015. jan. 24. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz mennyi kell, hogy megtanulj helyesen írni??
2015. jan. 24. 21:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Nyelvtankönyv :D Köszönőm a válaszokat!
2015. jan. 24. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

> Ja és vízum.

Vízum mondjuk nem. Csak ESTA.

2015. jan. 25. 05:19
 6/12 anonim ***** válasza:
így van, bordó útlevél+ESTA meg nem árt egy meghívólevél, főleg akkor ha nem tudsz angolul, feltételezem hogy nem tudsz. Ha ezek megvannak akkor foglalhatod a repjegyet és becsekkolhatsz Ferihegyen, 14-16 órával később már a LAX-on vagy. Persze csak ha átjutsz az ellenőrzésen és nem néznek egy csóró kelet-európai bevándorlónak aki ESTA-val próbál bejutni hogy aztán illegálisan ottmaradjon és munkát adjon a bevándorlásiaknak, volt már példa :D
2015. jan. 26. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:

ESTA + repjegy oda-vissza + bizonyitanod kell, hogy hol fogsz aludni, enni, es mindezt mibol fedezed.

Es akkor meg egyaltalan nem biztos, hogy a bevandorlasi tiszt beenged.

Meghivolevellel (valaki felelosseget vallal erted a LA-i tartozkodasod idejere) nagyobb esely van, hogy beengednek.

- Ha turistakent erkezel, allitsd ossze elore, mit akarsz megnezni, es berelj autot, foglalj szallast - nyomtatsd ki a foglalasokat es vidd magaddal, hogy meg tudd mutatni belepeskor, hogy ott fogsz aludni, bereltel autot stb.

- Ha azon gondolkodsz, hogy munkat keresel, akkor add fel, es ne is indulj el, mert munkavallalasi engedely nelkul meg mosogatni se vesznek fel (es a bevandorlasi tiszt ropteben visszakuld az elso repulovel, ha megmondod, hogy munkat jottel keresni)

2015. jan. 29. 06:44
 8/12 serenity* ***** válasza:

#7-es 100%-ban hasznos.

Azt meg nem vagom,hogy a kerdesbol hogyan kovetkeztet a 6-os arra,hogy a kerdezo nem tud angolul.Talan mert magabol indul ki? Plusz Amerikaba a vilag minden tajarol erkeznek emberek es nem a kulsejukrol v allampolgarsagukrol iteli meg oket a bevandorlasi tiszt.Tokmindegy,hogy pl egy Armani oltonyt viselo nemet allampolgar vagy egy kukas zsakba oltozott paki akar belepni az orszagba.Ha az iratok rendben vannak + megfelel a kerdeseknek akkor szabad az ut.

Aki pedig nem tud a temahoz hozzaszolni csak a nyelvtanba belekotni az nagyon rossz helyen tapogat itt.A magyar emberek nagy resze nem tud helyesen irni.De attol meg lehet,hogy sokmindenben tajekozottabbak es okosabbak mint az onkentes nyelvtan tanarok.

2015. jan. 29. 15:32
 9/12 anonim ***** válasza:
8%

8-as, nem a helyesírásából következtettem arra hogy nem tud angolul, sőt, még csak nem is magamból indultam ki. Bár nekem anyanyelvem az angol, és annak ellenére hogy a magyar tanult nyelv, igen, tudok helyesen írni, de most nem ez a lényeg. Onnan következtettem rá hogy nem tud angolul, hogy nem írta be angolul a google-ba hogy mit akar, pedig legalább 20 oldalt kidob amiből 16 amerikai, ahol le van írva minden részletesen. De ha csak az esta.us/magyarorszag weboldara megy fel, ott is letud olvasni mindet részletesen.

Azt meg ne akard már nekem megmagyarázni, hogy amikor az útlevélben meglátják hogy kelet-európai a személy, akkor nem kezdenek másként viselkedni. Az írataid lehetnek rendben, de a gyanú egyből ott van a tisztben hogy ez munkát akar vállalni és itt akar maradni illegálisan.

Amerikában születtem, ismerem a saját országomat és tudom hogyan működik.

2015. jan. 29. 17:31
 10/12 serenity* ***** válasza:

9-es,erdekes gondolatmenet,ott a google mindenre...akkor minek a gyakorit hasznalni? az is erdekes,hogy ha amerikai allampolgar vagy akkor hogy tapasztaltad meg a kulonbozo banasmodot?Es persze beszereztel magyar klaviaturat is mert arra nagy szukseg van az USA-ban gondolom....

De akarhogyis van,akarhol is elsz nem fontos.A lenyeg,hogy a kerdesre adott valaszod total lekezelo volt.

Megjegyzes: en meg pont ezert szeretem ezt az orszagot mert itt pont le sem sz@rja senki,hogy honnan jottel,de lehet,hogy eddig meg csak nekem nem volt rossz tapasztalatom.

2015. jan. 29. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!