Mennyi pénz/mi kell ahoz hogy kijussak Los Angelesbe?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 21:15
11/12 anonim válasza:
Na, akkor tisztázzunk valamit. Én sehol nem írtam hogy jelenleg Amerikában lakom, annyit írtam hogy ott születtem, anyámék kivándoroltak a 70-as évek végén vagy állítólag kiszöktek mert akorriban nem lehetett innen elmenni, vagy nem tudom, nem ismerem a magyar történelmet, ők meg csak ennyit meséltek el. Pár éve itt élek, de rendszeresen megyek haza az Államokba. Azt, hogy hogyan bánnak az emberrel a reptéren, onnan tudom hogy vannak ismerőseim akik a LAX-on dolgoznak, ők meséltek ilyen dolgokat, sőt vannak bevándorlásis ismerőseim is, ők is meséltek dolgokat, onnan tudom hogy a kelet-európaiakat egyből jobban vizsgálják, akárcsak a mexikóiakat. Maga az amerikai nép totál leszarja, persze vannak árja amerikaiak akik nem ismernek el más nemzetet de szerencsére kevesen vannak. Engem sem érdekel hogy valaki fekete, fehér, sárga, arab, kínai, teljesen mindegy, az én szememben mindenki egyforma addig, ameddig benem bizonyítja hogy egy tróger but egy ember miatt akkor sem itélek el népcsoportot vagy népet. Szóval nem akartam dúrva lenni, sem lekezelő, bocs ha te annak érezted, csak azt akartam hogy tudja a kérdező hogy ilyenekre számíthat. (De mondok is egy személyes példát. Nekem pakisztáni barátnőm volt 3 éve, mentünk haza amerikába és totál máshogy viselkedtek velem)
12/12 anonim válasza:
Engem is totál átvizsgáltak, amikor utaztam ki három hétre, pedig megvolt minden szállásom, oda-vissza repjegyem, programokra minden belépő előre...
És nem is Amerikába belépéskor volt a legdurvább, hanem amikor Londonban szálltam fel a New York-i gépre!
Kipakolták a csomagomat, tüzetesen átvizsgáltak, kikérdeztek... Nem tudom, mi lett volna, ha nem beszélek angolul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!