Hogyan tudnék Amerikában legálisan dolgozni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni , hogy milyen feltételek kellenének ahhoz , hogy kiköltözhessek Amerikába és még dolgozhassak is legálisan. Bármilyen munkára gondolva bele értve ilyen csomagolós vagy valami hasonló.2015. jún. 1. 21:58
11/18 anonim válasza:
Kedves 10-es, a worker's visat meg lehet hosszabitani, jo bevandorlasi ugyved sokat segithet, es a munkaado, ha nagyon meg lesz elegedve a dolgozoval, hozza tud jarulni a zold kartya megszerzesehez.
12/18 anonim válasza:
Kedves 9-es, gratulalok uj munkahoz, szabad megtudnom mi a szakmad? Gondolom, nem "atlagos" vagy "csomagolos" allasrol van szo?
13/18 anonim válasza:
"Egyelőre 3 éves munkaszerződéssel."
Pontosan erről van szó.
Megvan a szerződés, beengednek, aztán hogy mit akartok később csinálni, az a ti dolgotok, mindenesetre a kész szerződés a kezetekben van.
A kérdező viszont nam akarja elhinni, hogy csak úgy "blikkre", minden előzetes bizonyítás és munkaszerzés nélkül sem csomagolónak, sem mosogatónak, de még szakmunkásnak sem mehet el, hacsak nem akar feketén dolgozni, ami egy európainak szintén nem könnyű dolog, hiszen nincs hozzászokva a nyelvhez, az ottani körülményekhez stb.
Olyan dolgok, amelyekkel egy belső, már eleve ottélő "hivatlan bevándorló" teljesen tisztában van.
14/18 anonim válasza:
9-es vagyok. Sokat hajtottam ezért a munkáért, pedig az amerikaiaknak ez kulimunka és nem is nagyon vállalják el. Geológus vagyok, a párom botanikus. A floridai "nagy mocsárba" megyünk kémiai, fizikai és biológiai elemzésekre, adatgyűjtésekre.
15/18 anonim válasza:
Egyébként mi sem akarunk visszajönni. Ha kint leszünk, teszünk róla, hogy ott is maradhassunk. (9-es, még mindig)
16/18 anonim válasza:
Kedves 9-es, meg egyszer gratulalok, ha mar kint leszel, beszelj egy bevandorlasi ugyveddel, konzultacio ingyenes szokott lenni. Amerikaiak kozismerten tavol tartjak magukat sok tanulast igenylo munkatol. Meg vagyok gyozodve hogy a munkaadod hajlando lesz segiteni zold kartya megszerzeseben. Floridaban egyebkent rendkivul erdekes a termeszet.
17/18 anonim válasza:
Kedves előttem hozzászóló! Mindenképpen keresni fogok. Köszönöm :) (9-es)
18/18 anonim válasza:
Zsidókhoz takarítani bármikor kimehetsz, de az egyrészt fekete munka, másrészt 3 hónap után illegálissá válsz és úgy nehéz lesz érvényesülni a továbbiakban odakint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!