Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan élhetek legálisan...

Hogyan élhetek legálisan Észak Amerikában?

Figyelt kérdés
Valószinűleg hamarosan Óceánjáró hajón fogok dolgozni és mivel nagyon mesze van nem szeretnék össze vissza ingázni haza és vissza szerintetek ilyen indokkal kapnák engedélyt hogy az USa-ban éljek???mennyi esélyt láttok erre???
2012. febr. 18. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Legális munkaszerződés kellene min. 3 évig, aztán a zöldkártyát kérheted elvileg.

Vagy zöldkártya-lottózol.

A követség honlapján tájékozódj, az előbbiről és az utóbbiról is.

(Házasság egy amerikai állampolgárral- ez a leggyorsabb megoldás.)

2012. febr. 18. 13:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy a hajós munkáknál nincs 3 éves munkaszerződés mert hajókon 8 hónapra szólnak a szerződések legalábbis nekem 8 hónapos lesz.és így nem tudom lehet-e.....de azért kösz a választ:)
2012. febr. 18. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdezz itt a követségi honlap áttanulmányozása után:

[link]

2012. febr. 18. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:Hol tudnék szerinted ismerkedni amerikai nőkkel?? vagy utazak oda és osztogassak szorólapot hogy feleségül veszem őket vagy hogy esetleg nem tudsz valami online oldalt ahol lehet chatelni???

2.válaszoló:Az amit belinkeltél én úgy tudom hogy nem megbízható oldal de azért köszi a segítséget:)

2012. febr. 21. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!