Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha elutasították a tanulói...

Ha elutasították a tanulói vízumot (F1-es vízumot), ESTA-val beutazhatok az USA-ba?

Figyelt kérdés

#Amerika #vízum #ESTA #F1-es vízum #Vízumelutasítás
2015. ápr. 18. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Vagy igen, vagy nem. Esta kérdések között szerepel hogy "Volt-e elutasított vízumkérelme, stb"

1.opció: Beírod hogy "Igen" ès remènykedsz.

2.opció: Kamuzol, így megkapod az ESTAT, viszont a repterről azonnal fordítanak is vissza mivel valótlan adatszolgáltatás történt!

2015. ápr. 18. 21:08
 2/10 A kérdező kommentje:
És hogyha már 2014-be kérvényeztem és meg is kaptam, már 2x is voltam vele az USA-ban azóta, akkor is beletudnak kötni? Visszatudják vonni?
2015. ápr. 18. 22:06
 3/10 anonim ***** válasza:
ez esetben miért kérdeztél? ha már voltál is az USA-ban, és az ESTA-d is megvan, értelmét veszti a kérdésed.
2015. ápr. 18. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
ha valami bajuk lenne, már az előző 2 alkalommal vissza fordíthattak volna, de nem tették, ergó "tiszta vagy"
2015. ápr. 18. 22:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert kb 1hete igényeltem az F1-es vízumot és ugye elutasították. Azóta nem utaztam az USA-ba és nem találtam sehol konkrét választ arra, hogy ha a vízumot elutasították az ESTA jogosultságmat elveszítem-e?! Köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 18. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem veszted el.
2015. ápr. 18. 23:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Az egyik barátom ugyanígy járt, csak ő az ESTA-t a vizumelutasítása után igényelte. Meg is kapta, de arra a kérdésre, hogy utasították-e már el a vízumot arra azt a választ adta meg, hogy nem. Mennyi esély van arra, hogy beengedik az USA-ba?
2015. ápr. 18. 23:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha az ESTA kitöltésekor valótlant állított, azzal megszegte a bevándorlási törvényt, így szinte garantált a visszafordítàsa.
2015. ápr. 19. 00:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Barátomnak a vízumelutasítása és az ESTA igénylése amit persze sikeresen megadtak, egy napon történt. Lehet belőle valami baj?
2015. ápr. 19. 01:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, a rendszerükben hogy szerepel. Ha előbb volt a vízumelutasítás, mint az ESTA engedély, akkor nem engedik be. Nagyon komolyan veszik a legkisebb ferdítést is. Elutasított vízum nem akkora gond, de az ha valótlant állít a beadványban, az abszolút biztos hogy hazaküldik.
2015. ápr. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!