Turista vizumot elutasitottak, Estat mikor igenyelhetek?
Elvileg nem is kaphatnál ESTA-t ha van elutasított vízumkérelmed, de mintha hallottam volna már kivételről.
Egyáltalán miért kértél vízumot? Miért nem rögtön ESTA-t?
Estat, csak akkor nem kaphatok ha munkavalaoi vizumot utasitjak el, ezt olvastam. Turista vizumot azert szerettem volna, mert azt 6 honapra adjak, a testverem kint el, angolt akartam volna tanulni, mint turista (nem iskola alltal)
Erdemleges informaciot sehol nem talalni,
Magat a nagykovetseget sem merem hivni, mivel ott is felre tajekoztattak,a turista vizumnal.... Ezek utan mire szamoljak toluk!?
Utazasi irodaktol probalok meg erdeklodni.
Ezt írják:
I was denied a visa under section 214(b). May I use the VWP?
A recent visa refusal for any reason could result in denial of ESTA authorization, additional review at the port of entry, or denial of admission to the United States. If you are uncertain if you qualify for VWP travel, you may choose to apply for a visa.
Ezekbol lesz kis ido mulva a legenda hogy X-et ok nelkul visszaforditottak.
Eselyed nincs az USA-ba belepni, hogy meddig az teljesen bizonytalan. Sorry. Erre nincs szabaly de meg ha netan kapsz is ESTA-t akkor sem fognak beengedni mert a bevandorlasi tiszt azt fogja latni hogy a vizumosok akiknek tobb ideje van utananezni valamiert kidobtak teged, O sem fog vacakolni sokat.
Ha viszonylag olcson akarod meguszni a tortenetet akkor legkozelebb Shannon repuloteren keresztul menjen, ott van preclearance, ha nem engednek be akkor legalabb csak ket orat kell visszarepulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!