Ha már egyszer elutasították a vízumkérelmemet, milyen módon utazhatok az USA-ba?
Sziasztok!
1998 körül (18 évesen) már egyszer (és egyúttal először) elutasította a budapest USA követség a vízumkérelmemet sajnos, holott reális helyre szerettem volna menni, nem pedig bevándorolni vagy feketén munkát vállalni. Sajnos úgy dobták vissza a vízum kérelmemet, hogy az indoklásban az állt, hogy nem tudtam megfelelően bizonyítani, hogy vissza fogok térni Magyarországra. Bánatomban azóta sem próbálkoztam ezzel, viszont mostanában - 14 év után - újra kedvem támadt egy úthoz az USA-ba.
Azt szeretném kérdezni, hogy az én esetemben mindenképpen vízumhoz kell folyamodni? Milyenek lehetnek az esélyeim? Házas vagyok, lakásom van, rendes, bejelentett munkahelyem, lekötött betétem, autóm, meg minden egyéb, ami egy rendes, tisztességes embernek van.
Az USA honlapja szerint az én esetemben sajnos nem utazhatok az ESTA-val, vízumra van szükségem.
Várom válaszaitokat, véleményeiteket!
Köszi!
Ilyen nincs, hogy valaki nem igényelhet ESTA-t! Mióta eltörölték a vízumkényszert, és életbe lépett az ESTA, mindenki igényelheti., Nincs jogszabályban lefektetve, hogy akinek valamikor nem adták meg a vízumot, az nem igényelhet. Ez beutazási engedély, mint ahogyan a vízum is az volt. De bírom hogy aki nincs tisztában vele, akkor minek válaszol hülyeségeket, és tántorítja el a másikat a szándékától a tudatlanságával!!!!!
Kérdező! Nyugodtan cselekedj úgy ahogyan írtam, de ha mégis vannak még fenntartásaid, akkor érdeklődj az Amerikai Nagykövetségen!!! De szerintem felesleges!!!
kedves előző. Akkor olvas el az ESTA igénylés feltételeit. Annak akit egyszer kiutasítottak az USA-ból vagy nem engedték beutazni vagy elutasították a vízumkérelmét, annak nem lehet ESTA-t igényelni.
annak vizumkérewlmet kell beadni.
Úgy látom te nem tudsz olvasni
de már nem biztos, hogy amikor kijöb,akkor nem nyomják a kezébe az örökre kiutasítást.
Figyelj,azért mert mákja volt és pl. azóta férjhezment és más a neve,vagy egyéb okból automatikusan nem vágta ki a rendszer, azért ne ajánlgasd ezt mindenkinek. Nem véletlen vannak előírások és az USA-ban ezeket elég szigorúan is veszik. és ha rájönnek, hogy valaki megsértette, egy büntetés van mindenre, soha többé nem engedik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!