Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek megírjam a levélbe...

Szerintetek megírjam a levélben, hogy a nem lakcímem szerinti központban jelentkeztem és elutasítottak, vagy írjam azt inkább - ami ugyan nem valós, ezért is vagyok dilemmában, mert nem szeretnék valótlant állítani - hogy állandó lakcímemen lakom?

Figyelt kérdés
Konkrétan: a Máltai Szeretetszolgálathoz szeretnék fordulni segítségért ( ruhaügyben ), ezért az állandó lakcímem szerinti alapítványukhoz szeretnék levelet küldeni, a bökkenő az, hogy én Pesten lakom jelenleg albérletben, az ittenieknél érdeklődtem, de csak tartózkodási hely ellenében tudnak segíteni.Ezt így az eredeti verzió szerint írjam meg nekik?Fontos lenne, hogy legalább ők ne álljanak el a segítségtől, de én is korrekt szeretnék velük lenni, de tartok tőle, hogy arra fognak hivatkozni, hogy nem lakom az állandó lakcímemen, ezért jogosultságom sincsen.
2012. ápr. 23. 11:52
 1/1 anonim válasza:
Én tudok neked segíteni, írj privátot.
2012. ápr. 27. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!