Lehetséges, hogy a penészedés miatt nem múlik el a kisfiam állandó, száraz köhögése?
Hogyne okozhatná! Sőt ez egészen az asztmáig is fokozhatja. Szóval mihamarabb kezdjétek el megszüntetni a penészt a lakásban.
Szigetelés, festés, szellőztetés.
kevés veszélyesebb dolog van mint a feketepenész.
asztma kialakulása előre programozott ezen kívül különböző autoimmun betegségeket okoz.Vagy költözzetek,vagy szüntessétek meg a penészt
Igen,okozhatja.
Először is azt javaslom,hogy szüntesd meg a penészt.Vehetsz szavót meg ahhoz hasonló drága dolgokat,de az csak felesleges pénz kidobás.Nekünk a hőkamerás férfi aki jött megnézni a falakat,ő a hipót javasolta,mert ezek a szerek,mind azt tartalmaznak,csak 10-12szer drágábbak.Én úgy csináltam,hogy egy üres spriccelős flakonba töltöttem hipót.Bespricceltem vele,kinyitottam az ablakokat,elmentünk egy nagyot csavarogni.Arra jöttünk haza,hogy a fal gyönyörű fehér.Ez kb egy éve volt.Megszűnt a penész.Most jó idő van,megcsinálhatod holnap vagy jövőhéten és nyáron jöhet a festés,ha szükséges.
Olyan festéket vegyetek, ami "penészellenes"! Mi festés előtt még a falat is befújtuk vmi gombaölő, penészedésgátló spray-vel.
Aztán vegyetek páramentesítő tablettát, sokat jelenet! Nálunk 5 db van lerakva a szobában.
Egyébként milyen házban laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!