Finalman kérdése:
Mi a menete, hogy Kanadában dolgozhassak egy évet?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron voltam kint 2 hónapot unokatestvéremnél akik 15 éve laknak kint, már a ,,kiruccanás" előtt is érdekelt a téma,de csak most ástam bele jobban magam a témába. Idén érettségizek és a tervem röviden, hogy Dániában végezzek egyetemet, majd Kanadába költözzek. De ehhez fejlesztenem kell az angol tudásomat. Úgy gondoltam, hogy 1 évet kint laknék rokonoknál Vancouverben, ahol dolgoznék és ezalatt tanulnám az angolt, mert úgy vélem, hogy a nyelvet csak így tudnám elsajátítani. A kérdés, lehetséges-e ez a procedúra, hogy egy évre kiköltözzek és dolgozzak (azaz megszerezzem a work permit-et)? Segít-e nekem az, hogy élnek kint közeli rokonaim már régóta?
A normális válaszolóknak előre is köszönöm!
2015. ápr. 1. 23:19
11/12 anonim válasza:
mire te odajutsz, hogy megveszed a repjegyet vancouverbe, addigra vagy 10x meg fogjak valtoztatni a bevandorlasi rendszert, en itt vagyok vancouverben, 16 eves. szoval inkabb felejtsd el daniat, mond meg a rokonaidnak keressenek immigration ugyvedet vagy immigration consultant aki ingyen segit van olyan is! es menj ki amint lehet. hasznos link bevandolrasi hirek [link]
12/12 A kérdező kommentje:
miért mennék ki egyből? ott az egyetem nem épp két fillér.. kicsit részletezhetnéd is miért kéne elfelejtenem. De köszönöm a választ és a honlapot.
2015. ápr. 12. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!