Milyenek az élelmiszerárak az USA-ban nagyjából?
Nem tudom, te mikor voltál kinn, de én 5 dollár (+ÁFA) áron vettem minden városban egy footlong subway szendvicset, amivel egész nap elvoltam. (Kissé jobban meg volt pakolva, mint amik itthon vannak.)
De minden más is, amit néztem (csokik, kekszek, üdítők, rágók, hamburgerek, stb.), sokkal olcsóbbak voltak, mint itthon.
Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Esetleg a szendvicsen kívül valaki tud még viszonylag konkrét árakat mondani? Például mennyibe kerül egy hambi körülbelül? Vagy mennyiért lehet egy olcsóbb helyen jól megebédelni? 5-10 dollár/fő/étkezéssel lehet számolni? Vagy inkább több/kevesebb? Szeretnénk viszonylag olcsóbban megúszni a kaját, tehát nem akarunk dorbézolni, de nyilván éhezni sem. :)
hotdog kb.1-2-3 dollár, attól függ hol veszed (egy városon belül is nagy eltérések lehetnek), hambi kb. 5 dollártól már van.. egy normálisabb étkezés étteremben 10 dollárnál kezdődik.
gyorséttermes kaják olcsóbbak, mint itthon. boltban vásárolt termékek ára kb.ugyanaz, mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!