Hogy lehet Hawaii stílusú kellékeket csinálni?
Fűszoknyát szerintem raffiából, bár nem lesz olcsó játék, mert elég sok kell belőle, de nézd a jó oldalát, utána feltudod használni ajándékcsomagolásnál még! :) Eltudom úgy is képzelni esetleg, hogy ha csináltok alá egy alsó szoknyát, ezt pár száz ft-ból meg lehet úszni, és így arra kevesebb raffia is elég lenne, még is soknak hatna. (rövidebb legyen a szoknya mint a raffia) Raffiát egyszerűen ráköthetitek sorban egy gatya gumira és kész is a fűszoknya... Avagy az is elég ha csak húztok valami kis sortot alá aztán kit zavar ha kilóg a lábatok...
A virág füzérre két ötletem van. Lehet venni művirágot a boltokban, láttam már egész fűzért is, bár az elég béna volt. Szóval vagy művirág, amit felfűzöl, vagy menjetek el a piacra és keressetek olyan virágot ami jó lenne. Ez mondjuk sokáig nem áll el :S Esetleg valamilyen selymes anyagból is vághattok virágformákat... jobbat nem tudok :S Hasonló fejdíszt is csinálhattok hozzá. Remélem adtam valami ötletet, de sajna most csak erre futotta.
Második vagyok...
Ilyesmi simán kivitelezhető szerintem. Vegyetek valami fényes anyagot, amiből kivágtok kis virágokat és felfűzitek, a szoknya, ahogy mondtam, csak tűzdeljetek arra is ezekből a virágokból (derekára), plusz egy bikini felső és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!