Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan kell csinálni?

Hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés
New York-ba fogok utazni. A pelikan.hu-n fogok jegyet rendelni majd. Átszállásos lesz majd az út. Arra lennék kiváncsi,hogy ha pl. Londonban lesz az átszállás,akkor ott hogyan fogom megtalálni a new york-i gépet? Valamint mit kell magammal vinnem majd a reptérre? Hallottam vhol olyat,hogy vmit ki kell majd nyomtatni.. Hogy is van ez? Vmint a bőröndöt átrakják majd ők? Vagy ezt ott megmondják? Első repülőutam lesz,ne nézzetek miatta hülyének,csak izgulok.. Bármilyen reptéri tanácsot köszönettel fogadok!! :)
2010. szept. 3. 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Átszállásos utaknál a légitársaságtól függ, hogy mi történik a csomagokkal. Pl. ha fapadossal közlekedzs méh Európában ők nem viszik sehova a bőröndöt, szépen fel kell venned aztán ismét becsekkolnod (Check in). De normál esetben ez a teljes útra megtörténik, Budapesten leadod a csomagod, és a végállomáson felveszed.

A repterek tele vannak táblákkal, nem kell aggódni. Ahogy a vasúti pályaudvaron megnézed a táblán, hogy a vonatod melyik vágányról indul és megtalálod, ugyanúgy megtalálod majd a repülőjáratodat is.

Nyomtasd ki a netről kapott infót. Bár lehet, h nem is lesz rá szükség, hiszen amikor a reptéren azonosítod magad (útlevélel), a számítógépben ott a neved, látszik, hogy van jegyed. (Én a járatszámot és a jegy azonosító számát a mobilomba is be szoktam írni, az jó online checkin és a reptéri checkin automatáknál... )

Ha valami nem világos, kérdezz :)

2010. szept. 4. 00:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom még ezt az oldalt is [link]
2010. szept. 4. 00:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :) Ha lesz valami kérdésem,kereslek még.. :)
2010. szept. 5. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!