Mondanátok olyan programokat amiket itthon nem de pl LA-ben lehet csinálni? FONTOS!
Például ott van Óceán szóval lehet fürdeni.
Ha nyaralni mész akkor pl:Megnézni a filmstúdiókat,vagy Hollywoodot.
Lehet, hogy ott butábbak az emberek, De Magyarország a világ egyik legdepressziósabb országa, és Budapesten él a legtöbb depressziós ember Európában. Mivel LA-ben kevesebb az szegény, jobbkedvűek az emberek, jó idő van és több kedves és mosolygós embert látni mint itthon, nemhiszem, hogy pont ott lennék depressziós.
de köszi a válasz (még ha nem is ez volt a kérdés)
Azt ,hogy kevesebb a szegény viccnek szántad?
Mert ha nem akkor elmondom ,hogy LA ben kb 18 millió ember él és annak az 550kilóméter átmérőjű városnak nevezett terület(kb ország is lehetne már olyan nagy) kb 70% gettó.
Nézd meg a google street viewbe ha nekem nem hiszel....
Ha randomra rákattintok egy kamerára LA ben kb 80% ban gettót látok.
természetesen nem a gettó részére gondolok, hiszen nem oda költöznék ki.
a part menti részen több barátom él szóval tudom mit beszélek.
ismétlem KÖSZI A VÁLASZT de nem azért tettem fel h nekiállj evszekedni velem (főleg ha nem is ez volt a kérdés)
Nem akarok veszekedni...
Az első válaszban leírtam azt amit szerintem érdemes ott csinálni.A part melett szép lehet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!