Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit pakoljak, ha megyek az...

Mit pakoljak, ha megyek az USA-ba 1 évre 2 héten belül?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsí, hogy mik azok a legfontosabb dolgok, amiket -ti, akik már esetleg voltatok kint-, esőként pakoltatok be, vagy éppen felejtettetek el. Vagy mik azok amiket érdemes megcsinálni mielőtt kimegyek.(pl. Útlevélről fénymásolat, ilyesmik)

Előre köszönöm!

2015. jan. 26. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
inkább maradj kint. jobban jársz
2015. jan. 26. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de sajnos az egyetemet nem utolsó dolog befejezni. :D
2015. jan. 26. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Most rohogni fogsz nagyon de en tapasztalt utazokent a kiskanalat emelnem ki amit mindenki elfelejt pedig milyen hasznos. Gondolj bele: veszel joghurtot a kozertben es... mivel eszed meg? stb.

Egeszsegbiztositas legyen meg, erre iszonyuan figyelj, mer' USA. Aprobetut elolvasni, existing conditions, fogaszat, stb.

Utlevelmasolat nem rossz otlet. Legyen nalad egy kartya meretu kartonalpra nyomtatva (esetleg laminaltasd ha egy evre mesz, barmelyik bevasorlokozpontban megcsinaljak) a legfontosabb telefonszamok: kovetseg, ICE [link] , egeszsegbiztosito. Masik oldalara lehet a szedett gyogyszereket, gyogyszererzekenyseget, vercsoportot iratni.

Majd meg gondolkodom mit kell.

2015. jan. 26. 22:07
 4/9 demonlord90 ***** válasza:
100%
ne vigyél magaddal pár váltás ruhánál többet (aminek a fele legyen kidobandó), mert le fogsz akadni a kinti árakon (Walmart, K-mart, Marhalls, stb)! Elektronikai cikkekből (telefon, mp4, fényképező) is csak régieket max, h kint újakra cseréld őket. Amit érdemes még otthon beszerezni, az egy konnektorátalakító (esetleg hosszabbítóval v T-dugóval) és egy plusz táska, h hazafele legyen hely a sok cuccnak :) (bár táskát is olcsóbb kint kapni)
2015. jan. 26. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Hármas miközben részben igazad van a valóság az hogy egy diáknak nem biztos hogy arra lesz pénze főleg eleinte hogy ilyenekkel szórakozzon bármilyen olcsó is.
2015. jan. 27. 03:05
 6/9 szabina555 ***** válasza:

mindenképp legyen irataidról, elérhetőségről másolat, és máhova tedd, mint az eredetit, hogy ha azt elhagyod, legyen meg. javaslom itthon is hagyj egyet, a szüleidnél. a követség elérhetősége mindig legyen nálad, és itthon is tudják, hiszen ha bármi baj van, ők tudnak segíteni.

bőröndbe rakj egy papírt, rajta címmel, telefonszámmal, email címmel, hogyha másnál köt ki, akkor visszakerüljön hozzád.

tisztálkodási eszközöket, stb. fölösleges, mert kint olcsóbban megveszed, és innen csak a helyet meg a súlyt foglalja.

érezd jól magad :)

2015. jan. 27. 12:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen, kedvesek vagytok! Sajnos pedig az lesz, hogy kint veszek tenyleg fenykepezot. Most akartam, de minden sulykolja, hogy ott vegyek mindenkeppen, ugyhogy megfogadom!

A kiskanal sem hulyeseg, mindig elfelejtem en is, tenyleg roppant odegesito. :D

2015. jan. 27. 12:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Na eleg ertelmetlenre sikeredett az elozo kommentem. Tehat mindenkeppen ott veszek gepet, elvegre tenyleg fenyevekkel olcsobb, szoval jo dolog beruhazni ra, akar diak vagyok, akar nem. :)
2015. jan. 27. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
én igazából nem vinnék túl sok mindent, hiszen úgyis fogsz ott is várásolni. az ott tartózkodást bízonyító dokumentumodról legyen fénymásolat, bárhova mész tudd bizonyítani hogy legálisan vagy kint. Egyébként mindent megtudsz kapni.
2015. jan. 31. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!