Mit pakoljak, ha megyek az USA-ba 1 évre 2 héten belül?
Arra vagyok kíváncsí, hogy mik azok a legfontosabb dolgok, amiket -ti, akik már esetleg voltatok kint-, esőként pakoltatok be, vagy éppen felejtettetek el. Vagy mik azok amiket érdemes megcsinálni mielőtt kimegyek.(pl. Útlevélről fénymásolat, ilyesmik)
Előre köszönöm!
Most rohogni fogsz nagyon de en tapasztalt utazokent a kiskanalat emelnem ki amit mindenki elfelejt pedig milyen hasznos. Gondolj bele: veszel joghurtot a kozertben es... mivel eszed meg? stb.
Egeszsegbiztositas legyen meg, erre iszonyuan figyelj, mer' USA. Aprobetut elolvasni, existing conditions, fogaszat, stb.
Utlevelmasolat nem rossz otlet. Legyen nalad egy kartya meretu kartonalpra nyomtatva (esetleg laminaltasd ha egy evre mesz, barmelyik bevasorlokozpontban megcsinaljak) a legfontosabb telefonszamok: kovetseg, ICE [link] , egeszsegbiztosito. Masik oldalara lehet a szedett gyogyszereket, gyogyszererzekenyseget, vercsoportot iratni.
Majd meg gondolkodom mit kell.
mindenképp legyen irataidról, elérhetőségről másolat, és máhova tedd, mint az eredetit, hogy ha azt elhagyod, legyen meg. javaslom itthon is hagyj egyet, a szüleidnél. a követség elérhetősége mindig legyen nálad, és itthon is tudják, hiszen ha bármi baj van, ők tudnak segíteni.
bőröndbe rakj egy papírt, rajta címmel, telefonszámmal, email címmel, hogyha másnál köt ki, akkor visszakerüljön hozzád.
tisztálkodási eszközöket, stb. fölösleges, mert kint olcsóbban megveszed, és innen csak a helyet meg a súlyt foglalja.
érezd jól magad :)
Koszonom szepen, kedvesek vagytok! Sajnos pedig az lesz, hogy kint veszek tenyleg fenykepezot. Most akartam, de minden sulykolja, hogy ott vegyek mindenkeppen, ugyhogy megfogadom!
A kiskanal sem hulyeseg, mindig elfelejtem en is, tenyleg roppant odegesito. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!